Arkadaþlar beklenti güzel güzel de bunlar bu beklentilerle küçük yatýrýmcýya kitler. Uyanýk olunmalý aþýk olunmamalý. Ben 1.60 ortalam ile sattýklarýmdan birazýný 1.94 den geri aldým ama karda isem affetmem...
Arkadaþlar beklenti güzel güzel de bunlar bu beklentilerle küçük yatýrýmcýya kitler. Uyanýk olunmalý aþýk olunmamalý. Ben 1.60 ortalam ile sattýklarýmdan birazýný 1.94 den geri aldým ama karda isem affetmem...
Pasta atacak arkadaþýnýz varmi
Discovery cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yazýlarýmýn tamamý (SPK) Sermaye Piyasasi Kanunu md 101, md 103, md 104, md 106, md 107, md 110 ilgili maddeleri kapsaminda tavsiye niteliði taþýmayýp yatýrým danýþmanlýðý kapsamýnda deðildir yatýrým danýþmanlýðý icerisinde degerlendirilemez yatýrým tavsiyesi icermez yatýrým tavsiye niteliði taþýmadýgindan Yatýrýmcý profilinize uymayabilirKESÝNLÝKLE YATIRIM TAVSÝYESÝ DEÐÝLDÝR
Dedim demi
SM-A320F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ýþ yatýrým süpürdü,,856.000 lot.
Korolasi copculer de askimi![]()
Arkadaþlar bunlar lot lot hisse mi sayýyor ne yapýyor, ben mi abartýyorum acaba2.06´dan satýþ koydum 5000 lot kadar fiyat hemen düþtü 2.01´e çektim satýldý hemen sonra tekrar 2.05´e çýktý
![]()
Hepsinde son derece geliþmiþ algoritma var,,,sineði bile görüyorlar![]()
Ulan 10dk da serbest dalýþ artýlardan tabana git 2 gündür 2,15 i geçeme buranýn spekide foss çýktý sanýrým
hadi koçum göster kendini de namýn yürüsün...
borsada para geçer çakýl taþý deðil, kimse tanýmadýðý kiþilerin dedikleriyle al sat tut kararý vermesin ...
yaptýðým tüm tahmin ve yorumlar kesinlikle yatýrým tavsiyesi deðildir
Yer Ýmleri