yarýn 3.40 görse yani kalkýþ yapsa.Offff gerçekten dehþet olur yani.
yarýn 3.40 görse yani kalkýþ yapsa.Offff gerçekten dehþet olur yani.
çöp biraz iddialý olmuþ.madem bu hisse 2,90 altý çöp o vakit 2,90 üstüne kendini nasýl atmýþda çöp olmaktan kurtulmuþ.hem de 0,68 kuruþlardan.hikaye olduðu yerde kaya gibi duruyor.eðer 2,90 altýný görürsek çöp tekrar çýktýðýnda yeniden altýn mý diyeceðiz hisseye.hikaye bozulursa çöp deseniz amenna da bi hisseye % 4 daha düþerse çöp demek olmamýþ.bu hisse son bir yýlda yaklaþýk % 270 artmýþ altýn olamamýþda % 4 daha düþerse çöp olacakmýþ.ben sizin çöp olur dediginiz hisse çöp olup 2,90 altýna gelirse her fiyattan toplayýcýyým.bu 2,90 altýna düþsün elimdeki bütün diðer hisseleri satýp burda çöp topluyacaðým.
Burada yer alan yatýrým bilgi, yorum ve tavsiyeleri “Yatýrým Danýþmanlýðý” kapsamýnda deðildir. Yatýrým danýþmanlýðý hizmeti, Aracý Kurumlar ile müþteri arasýnda imzalanacak yatýrým danýþmanlýðý sözleþmesi çerçevesinde sunulmaktadýr.Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanýlarak yatýrým kararý verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doðurmayabilir.
Klasik mipaz hareketleri. Silkele yavrum silkele. 15 Aðustos ve 17 Aðustos tarihlerinde de 20-25 kademe birden gidip gelmiþ yukarýdan kapamýþtý. Ama bugün 3,13'ten, 2,99'a güzel silkeledi. Daha da düþebilir sýkýntý yok. 2 senedir bekliyoruz. Biraz daha bekleriz. Hatta 3-4 senedir bekleyenleri bilirim. Durmak yok yola devam. Hiç canýnýzý sýkmayýn. Kýsa vadeci olanlar biraz üzülebilir belki ama dayanabiliyorsanýz dayanýn arkadaþlar. Yatýrým tavsiyesi deðildir.
Topik de daha niceleri gelecek sayýn hayki vakýfrisk netaþ dan bilirim sonrasý malum .
Gun sonu takas
Twiterdan sn sidika abakan hm tesekkurler...
SM-G935F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu arada yabancý oraný da % 9,67 olmuþ bugün. Dün % 8,59 idi.
Arkadaslar hergun yabancinin aldigi lotlara bakiyorum daha once aldiklar gorunmuyor surekli sifir. Bunlar nereyr virmanlaniyor? (En alttaki tablodan bakiyorum)
Pardon baslikta mipaz yaziyordu ancak erbosunmus ozur dilerim
Yer Ýmleri