Hisse çöp deðil haber çöp dedim. Haber kuvvetli ise birbirlerine yedirmez aldýkça alýrlar çünkü. Sen ben umurlarýnda olmayýz.
Hisse çöp deðil haber çöp dedim. Haber kuvvetli ise birbirlerine yedirmez aldýkça alýrlar çünkü. Sen ben umurlarýnda olmayýz.
Burada yer alan yatýrým bilgi, yorum ve tavsiyeleri “Yatýrým Danýþmanlýðý” kapsamýnda deðildir. Yatýrým danýþmanlýðý hizmeti, Aracý Kurumlar ile müþteri arasýnda imzalanacak yatýrým danýþmanlýðý sözleþmesi çerçevesinde sunulmaktadýr.Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanýlarak yatýrým kararý verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doðurmayabilir.
Mipaz takas
SM-G935F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu þirkete yatýrým yapýlabilir. Çünkü arazisi istanbulda her geçen gün deðerine deðer katýyor. Üstelik aylýk 3 aylýk grafikler yukarý gösteriyor. Bu arada banvit grafiðine benzemiyor deðil.
MÝPAZ iyi dayanýyor. 3,00 'e 50.000 set koydular, altý boþ: alýþlar cýlýz: 600, 100, 22. Satýþ kademeleri ise 47.000 32.000 50.000 vb. hurgz -%4 dohol -%2 lerde. Mipaz 3,00 altýna vermez dayanabilirse ne ala... ytd
2,97'ye kadar bastýlar. Derinlikte 2,97'de 100.000 e yakýn satýþ var. Þu an fiyat 2,97 ama alt alýþ kademeleri 2,90 a kadar boþ. ytd
Goctuk
SM-G935F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
DOHOL -%5 ekside, HURGZ -%5 ekside. Mipaz tekrar toparladý allahtan. ytd
Yer Ýmleri