60dk altta par oluþtu bu iyi.bakalým günlük par ne zaman oluþacak.parin üst bandý fazla yukarýda deðil bu avantaj eðer paçayý dogrultursa pari alta alabilir ise bendeniz o zaman gelirim.
60dk altta par oluþtu bu iyi.bakalým günlük par ne zaman oluþacak.parin üst bandý fazla yukarýda deðil bu avantaj eðer paçayý dogrultursa pari alta alabilir ise bendeniz o zaman gelirim.
Doðan holding ve Aydýn Doðan ile ilgili bir mektup muhabbeti sosyal medyada bayaðý yayýlmýþ..
http://www.iha.com.tr/haber-aydin-do...urundu-672343/
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
KAP : DOHOL , HURGZ, DGZTE, DITAS, DOBUR, MIPAZ, CELHA, DFKTR
15.09.2017 13:26:30
Bazý kuruluþlara ait televizyonlarýn, internet sitelerinin ve gazetelerin 14 Eylül 2017 ve 15 Eylül 2017 tarihli yayýnlarýnda, 60 yýllýk köklü geleneklere sahip ve tüm iþlemleri þeffaf Grubumuz hakkýnda kasten yanlýþ, yanýltýcý ve iftira teþkil eden haberler bir karalama kampanyasýna dönüþtürülmüþtür.
Þirketlerimizi ve paylarý Borsa'da iþlem gören þirketlerimize yatýrým yapan yatýrýmcýlarýmýzý zarara uðratan ve Sermaye Piyasasý Mevzuatý baðlamýnda suç teþkil ettiði düþünülen bu tür haberleri bilinçli olarak yapanlar hakkýnda her türlü yasal haklarýmýzý kullanacaðýmýzý kamuoyu ve yatýrýmcýlarýmýzýn bilgilerine sunarýz.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Ne var bu 3^de kýramadý bir türlü...
Bu marþ böyle söylenmezdi ,Gönül böyle gücenmezdi.
Sevda böyle tükenmezdi ,Bir ki üç dört, bir ki üç dört.
Psikolojik. Kýrsa bi.
Tapatalk kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
Kýrsa ne olacak muhim olan geri gelmemesi
ASLA YATIRIM TAVSÝYESÝ DEÐÝLDÝR...
3 te 80 bin var
Yer Ýmleri