Burada yer alan yatýrým bilgi, yorum ve tavsiyeleri “Yatýrým Danýþmanlýðý” kapsamýnda deðildir. Yatýrým danýþmanlýðý hizmeti, Aracý Kurumlar ile müþteri arasýnda imzalanacak yatýrým danýþmanlýðý sözleþmesi çerçevesinde sunulmaktadýr.Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanýlarak yatýrým kararý verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doðurmayabilir.
bugün meksa saðlam alým yapmýþ.deutsche, citi ve meksa hisse destek atýyor.bu üçlü hisseyi bugün býrakmýþ olsaydý hisseyi direkt 2,60'da görürdük.kardemir gibi tahtalarýn bile pekçok kiþiyi stoplattýðý bugünde bir önceki 2,73 seviyesinden sonra bugün de 2,75'den tepki geldi.ilgi var, hikaye var, alýcý var da bu yemeðin sabrý eksik galiba.biraz da sabýr katabilirsek bu yemek olacak.yoksa biz yemek olcaz galiba bizi yiycek babalar.yemek olmamak dileðiyle.
Burada yer alan yatýrým bilgi, yorum ve tavsiyeleri “Yatýrým Danýþmanlýðý” kapsamýnda deðildir. Yatýrým danýþmanlýðý hizmeti, Aracý Kurumlar ile müþteri arasýnda imzalanacak yatýrým danýþmanlýðý sözleþmesi çerçevesinde sunulmaktadýr.Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanýlarak yatýrým kararý verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doðurmayabilir.
La boþuna tartýþýp durmayýn la
Ýstanbul'dan arazi almýþsýnýz hemen müteahhit gelsin blok diksin bana 10 daire versin birine oturuyum öbürlerini kiraya veriyim çatýr çatýr yiyeyim hesabý yapýyorsunuz. Beklemeyi öðreneceksiniz Hayki ve Temel analiz abilerimiz ne diyorsa o gerisi boþ
Ha bu arada bu kadar büyük bir beklentinin korkutaný çok olur malum bu ülkede her türlü mafya var arazi mafyasý geliyor diye bir çýðlýk koparsa millet altýna sýçar valla malýný satýp kaçar bizde o kaçanlarýnkini gübre olarak kullanýrýz [emoji12]
Bugun almaya calistim ama kacirdim...
SM-G935F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Merak etme 2.50 civarý beraber toplarýz.
GT-N5110 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Cümleten Günaydýn...Hayýrlý bereketli kazançlar...
https://www.youtube.com/watch?v=F2xk-ZYWEZQ
Bu marþ böyle söylenmezdi ,Gönül böyle gücenmezdi.
Sevda böyle tükenmezdi ,Bir ki üç dört, bir ki üç dört.
Yer Ýmleri