Birileri iyice býkmýþ kaðýttan. 1,89 a dayamýþ 140 bini.
Tapatalk kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
Birileri iyice býkmýþ kaðýttan. 1,89 a dayamýþ 140 bini.
Alinacak biþey yok herkes herkesin dediðini onaylamak zorunda deðil !! Sizin düþünceniz çýkacaðý bizim düþünceniz düþeceði kanaatinde !! Sonuçta burasý bilgi platformu hepimiz farklý rengiz iþgüzar kardeþim!!! Dedim ya inþallah senin dediðin olur!!! Hepimizin temennisi çýkmasý ama iþte görünen köy kýlavuz istemez demiþler(( kolay gelsin
PRA-LX1 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Dün 1,97-1.98 arasýnda tuttu. Bugünde 1.87-1.88 arasý olacak gibi. Yarýný Allah bilir artýk.
Bende 4 aydýr bekliyorum. Yukselecegine inanaiyorum fakat artik hergun az cikiyor sonra dusuyor yeter diyoruz artik patlayacak bor patlamadi gitti
SM-G610F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Arkadaslar bos muhabbet yapmak istemem ama bugune kadar gordugumu belirteyim spek terse getirip bizi ogrenilmis caresizlige alistirdi kendi hissiyatimidrki su( son ana kadar farkli dusuncem vardi) bugunku bu hissenin dususu bana gore artik spek pes edecek ve yuruycek (y.t.d)Aman benden etkikenmeyin ben sadece bos konusyorm, bu dusus ben geri gelicem hissi uyandirdi bakalim artik ne varsa burdayim ya batacam ya cikacam allah buyuk!!! Ne alttan alacak para kaldi ne maliyet dusurecek !!!! (Maliyet 2.52) ALLAH hayirli kazanc versin hepimize (mipaz fiyat 1.85 )
SM-N920C cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Isimiz ibb kaldiysa vay halimize
SM-G610F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu amk kaðýdý geçen 1.75 ten döndü bu sefer ne olacak bakalým
Yer Ýmleri