Hayret bu gün düþmemiþsin Mipaz. Hayýrdýr ? . Baþýna taþ mý düþtü...
Hayret bu gün düþmemiþsin Mipaz. Hayýrdýr ? . Baþýna taþ mý düþtü...
Teknik olarak yorumlacak arkadas varmi
SM-G610F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
demekki sensör arkadaþ doðru söylemiþ..2 sayfalýk rapor var..arazi büyük olduðundan kimi yerleri orman ve havza tarafý varsa diðer elde kalan mallar üzerinde alanlar farklý deðerlendirilmiþtir... bir baþka bakýþ açýsý ise ganimete ortak vardýr bu silsilede o bekleniyordur anlaþsýn diye.. yani iki kere iki , dörttür beþ olmaz..eli kulaðýnda öylede böylede olacaktýr mutlaka..
kesinlikle yatýrým tavsiyesi deðildir.
Merhaba arkadaþlar biraz önce bende aradým. Haftaya çarþamba askýya çýkacsðý söylendi. Buraya kadar iyi sonrasý bana sarmadý, hoþuma gitmedi. Arsanýn büyük bir bölümünün belediye kullaným akaný ve tabiatý koruma alaný olarak planlandýðý diðer kýsmýn ise günü birlik piknik alaný olacaðý , imarýn konuta otele ve sosyal tesislere izin vermediðini ancak sökülüp takýlabilen yapýlara izin verildiði bilgisi verildi. Dedimya bana sarmadý benim için hayal kýrýklýðý. Askýya çýkýnca itiraz gelir diye düþünüyorum. Budurumda bu iþ uzar gibi ...
Asla Yatýrým Tavsiyesi Olamaz.
sayýn cývata kaðýdý niye verdikleri çýktý ortaya..eðer gerçekten iþ böyle ise ? bana sorarlar e daha neyi bekliyorsun diye..o zaman deðerleme bu yýl için yapýlsa deðersiz çarpaný olur..aslýnda bana diyor vakit varken kaçýn diye..peki burdan gidip nerye saf tutalým..arsalarýný deðerleyecek batý çim vardý acaba bu zararlarý ordan çýkarabilirmiyiz..yinede düþünüp öyle acele etmeden hareket etmek lazým..
kesinlikle yatýrým tavsiyesi deðildir.
E noldu simdi hepinizin fikri degismis goruyorm !!!
SM-N920C cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer Ýmleri