Unutmam.. 
Sen bana troll dedin. kalbimi kýrdýn.
Maliyetinin yüksek olmasý alýnganlýk yaratýrsa, maliyeti düþük olanlarýn kalbi kýrýlýr..
Maliyeti yüksek olanlara da bir çift lafým olacak..
Bu hisse 2.8x lerde MACD'ye göre net satýþ sinyali vermiþ.. Daha üzerinden yakalayanlar ise þanslý olmalý..
Düþüþ baþlayýnca 2.8x leri kaçýranlar için bir kez daha 2.8x görülmüþ..
Yok.. biz düþerken aldýk diyorlarsa da.. Düþen trend içine girmiþ hisse sadece izlenir.. Nereye kadar.. Düþen trend üst bandýný yukarý kýrana kadar.. Ya da iyi TA biliyorsanýz, düþüþ-bitti formasyonlarý görür, ona göre hareket edersiniz..
Yani.. Grafik bakmak.. Az da olsa, basit de olsa T/a bilmek faydalýdýr..
En basitinden MACD iyi uzun KY için iyi bir indikatördür.. Mavi kýrmýzýyý yukarý kesti al, aþaðý kesti sat.. Bu kadar basit.. Dip tepe avcýlýðý yapmamak gerek..
Daha derin indikatörlere ve de formasyonlara hakimseniz daha erken de davranabilirsiniz..
Ben kimsenin maliyetiyle ilgilenmiyorum.. T/A olarak görüþlerimi yazýyorum..
Tepe görüldüðünde de yurt dýþýndaydým.. Gerçi olsam da burada bir þeyler yazmazdým.. çünkü o zamanlar bu hisse yoktu elimde..
Ama þimdi var.. Maliyetim de 1.7x gibi bir þey.. Bir kaç kez al sat yaptým, biraz daha düþük olabilir..
Niye aldým.. NU gördüðüm için aldým.. Neyi izliyorum.. Düþen trend üst bandýný kýrýp kýramayacaðýný..
Bu kadar basit..
Bütün bunlarý da bilgi edinelim, öðrenelim, geçmiþteki hatalarýmýzdan ders çýkartýp, gelecekte doðru hamleler yapalým diye yazýyorum..
Biraz da eðlenelim diye..

( Maliyetimin düþük olduðundan deðil ha.. eðlenmeyi sevdiðim için..)
Yer Ýmleri