Herkese merhaba, Delikan abinin bahsettiði kiþiyim. Kendisi meyve veren bir aðaçtýr,onu taþlamak yerine bir þeyler öðrenmenizi tavsiye ederim. Ne zaman bir þeyler sorsam yüksünmeden bilgilerini benimle paylaþmýþtýr. Size tavsiyem teknik analize çalýþmanýzdýr. Önceleri twitter'daki bir üstadýn(!) dediklerine bodoslama atlayýp zarara girdikten sonra kendim öðreneceðim dedim. Çok þükür fibo oraný,destek,direnç,bollinger,macd vs. gibi terimleri-indikatörleri-kullanarak alacaðým þeyi bilgi süzgecinden geçirerek alýyorum. Zarar ediyor muyum? Evet, kâr ve zarar kardeþtir. Hisseye gelecek olursak birkaç gün önce 50 günlük ho'ya dokunmuþ ama üzerine atamamýþ.2.25-2.26 benim düþünceme göre burasý önemli bir direnç olacaktýr. Fibo oranlarýna bakacak olursanýz bugün 2.10 desteðinde tutunamamýþ ve aþaðýya sarkmýþ-muhtemelen bugün bir ayý dönmüþtür

) Düþen trende iki kere kafa atmýþ,kýramamýþ,geri çekilmiþ. Saðlýklý bir yükseliþ için düþenin kýrýlmasý lazým.Geri çekilmeler olduðunda 1.93'lere kadar sarkacaðýný düþünüyorum. Borsa müsaade ederse ve düþeni kýrarsa kýsa vadede 2.40 görebilir. Kazancýnýz bol olsun.

[/IMG]
Yer Ýmleri