gedik kötü yakalandi...ytd
gedik kötü yakalandi...ytd
**
KAMUOYU AYDINLATMA PLATFORMU`NDA (KAP) YAYINLANAN ACIKLAMAYA GORE
DOGAN HOLDING KURUL KAYDINDA OLAN ANCAK BORSADA ISLEM GORMEYEN STATUDE
12 MILYON 92 BIN 32 TL NOMINAL TUTARLI MILPA PAY SENETLERININ BORSADA SATISA
KONU EDILEBILMESI AMACIYLA MERKEZI KAYIT KURULUSUNA BASVURDU.|
Patron niye mal satarki...
YTD..
haber mega haberde aþaðýmý yukarýmý olur onu çözemedim bu kaðýt burada kalmaz bu haberle ytd
Biraz önce sorulmuþ ; patron neden mal satar 2.30 dan ve þuan 2.12 ?
GT-I8200Q cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hay uðuruma edeyim. Tam hisse kalkarken böyle haber gönderilirmi gerizekalý Yönetim. Yada danýþýklý dövüþ var bu iþte. Millet girmesin de rahat taþýyalým yukarý diye göndermiþ olabilirler haberi...Hisse tam 3 e doðru hareketlenmiþken gönderdikleri habere bak... Ya bunlar çok gerizekalý yada çok akýllý çözemedim. Ýþin kötüsü dýþarýdaydým hisse 2.13 indi öyle haberdar olduk satamadýk da... Piyasada 24 milyon hisse var. Yarýsý kadar daha kote edilecek e doðal olarak bu kötü bir haber arkadaþlar maalesef. Satacaðý hisseyi kendi eliyle göçerten bir yönetim... Kutluyorum...Bari kaldýrýp satsalar
Son düzenleme : Cahilindibi; 08-01-2018 saat: 17:42.
Kaldýrýp oturttuðunu biliyoz da kaldýrýp satma olur mu bilmiyorum ?
GT-I8200Q cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bugün satýþ olmadýki hisse 2 milyon artýda kapandý...Hissenin tekniði bozulmadý bugün. Önümüzdeki 2 gün gösterecek durumu. Hisse sýð sayýlýr bugün çok giren oldu onlarý silkelemeye çalýþabilir. 2.10 altýnda þu anki tekniði bozulur. Yarýn 2.12-2.20 aralýðýnda dolaþabilir. 2.20 üzeri alým hýzlanýr, 2.10 altýnda satým hýzlanýr... YTD....
Son düzenleme : Cahilindibi; 08-01-2018 saat: 19:16.
Yer Ýmleri