3 üstü maliyetle 8 aydýr bekliyorum ner var ne yok burdayým sizin isyan etmeniz üzüntünüz tahta yapýcýyý keyf eder çok güzel ben bunlardan biraz daha mal koparýrým der cesaretli olmakta fayda var hepimiz buraya kazanmak umuduyla geldik hemen olur orta vade olur uzun vade olur sabýr ister bu iþ 20 yýl önce den sabah maðduruyum sabýrý öðrendim ama kazanacaðým için burda bekleyeceðim hissenin gitmemesi için gayret eden yýldýrma taktikleri yapanlarý keyf etmeyeceðim kazanýrsak hep birlikte yoksa yok kendi çalsýn kendi oynasýn kýymetli dostlar hep birlikte kazanmak dileðiyle inþallah þunu ifade etmek isterim ki milpa birgün hakký olan deðeri bulacak sabýr dostlar sansýnýz açýk kýsmetiniz bol olsun ytd![]()
Son düzenleme : iþgüzar1; 27-03-2018 saat: 13:22.
kuþlu sitede pirekaplan var. þikayet edin onu ben ettim
bu hisseyi 2 gün önce 2.60 ken 3 olacak diye teknik ayaana graf,k attý.
sonuç felaket.
adam çiftlikbanktan fena her yerde teþkilat kurmuþ. hep çýkan hisseleri 3-4 ay önce söylemiþtik ben demiþtim diye pazarlýyor, ilgi çekiyor, garibim yurdum insanýda kanýp alýyor, sonuç felaket.
2,60 ta ben yazmýþtým 3 olacak diye attýðý grafik 2 gün önce ne iþse 2 gündür gümledi þu an 1,95
yazýk olan yine yine inanan masum ky ye oluyor.
Bir þey demiyorum yazmýyorum kalktýðý yere gözü dikti ittttttlerrrr
Sakin arkadaslar bu filmi daha once karsanda gordum ben kagit 2.30 geldi sonra 1.30 cektiler millet dokuldu sonra yine yukari onemli olan burada kagit duserken mikketin ne kadar dolulecegi
Doðan grubunun içinde düþmeye istekli bir bu adi var...
Kap ta haber anlayan bakabilir mi ytd
SM-N910C cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ýnþallah yarýn artýk tepki verir bu kadar düþüþ entrasan deðil mi
Yer Ýmleri