Yalnýz adamlar yani speði çok fena çarptý kimseyi yaklaþtýrmýyor yaklaþaný yakarým der gibi 10 kademe aþaðý saldý sanki önümüzdeki günlerde savaþ çýkacak gibi sert hareketler ama aþaðý ama yukarý görülebilir
Yalnýz adamlar yani speði çok fena çarptý kimseyi yaklaþtýrmýyor yaklaþaný yakarým der gibi 10 kademe aþaðý saldý sanki önümüzdeki günlerde savaþ çýkacak gibi sert hareketler ama aþaðý ama yukarý görülebilir
Spek resmen döþedi mahkeme ayaðýna atlýyanlar uzun vadeli oldu dün sen bugüne %10 eksi biz beklemeye devam maliyet 2,40 olunca sadece izleyeceðiz
Orta uzun vade bakýyorum ben , grafiðe bakarsan orta uzun vade için bu fiyatlat bedava gibi,saðlam spek de var arkasýnda ama bitiremediler mal toplamayý...
Yatýrým tavsiyesi deðildir...
Bu forumda yazdýðým yazýlar yatýrým tavsiyesi içermemektedir.Yazdýðým yazýdaki ifadelerden etkilenip de yatýrým yapan veya yaptýðý yatýrýmdan vazgeçen kiþilerin hareketlerinden sorumlu deðilim.Tüm yazýlarým paylaþým,sohbet ve geyikten ibarettir...
1998 yýlýndan beri borsadayým ancak böyle sert hareketi ili seans ta görmedim spek fena kýzdý mala girenlere fena çarptý alýn voltanýZý gidin dedi bakalým izliyoruz niyeti ne
Döner 1.60 yapar mý ki,var mý öyle deli yürek?
Yatýrým tavsiyesi deðildir...
Bu forumda yazdýðým yazýlar yatýrým tavsiyesi içermemektedir.Yazdýðým yazýdaki ifadelerden etkilenip de yatýrým yapan veya yaptýðý yatýrýmdan vazgeçen kiþilerin hareketlerinden sorumlu deðilim.Tüm yazýlarým paylaþým,sohbet ve geyikten ibarettir...
Garanti tahtayý süpürme harekatý yapmýþ
Pazartesi günü iyi olur meraklanmayýn
HAYAT SÝZÝN PLANLADIÐINIZ DEÐÝL BAÞINIZA GELENLERDÝR.H.SÜLE
bir aydýr dava dava gidiyordu noldu sonuç acaba kap bilgilendirme mi yapacaklar
WAS-LX1A cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer Ýmleri