artik emin oldum, seni takip ediyorlar kardeþim. ben de yetisemedim alamadim.
SM-G935F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
artik emin oldum, seni takip ediyorlar kardeþim. ben de yetisemedim alamadim.
Bu forumda yazdýðým yazýlar yatýrým tavsiyesi içermemektedir.Yazdýðým yazýdaki ifadelerden etkilenip de yatýrým yapan veya yaptýðý yatýrýmdan vazgeçen kiþilerin hareketlerinden sorumlu deðilim.Tüm yazýlarým paylaþým,sohbet ve geyikten ibarettir...
neyse nasil olsa geri gelecek. aslýnda birakip bu borsayý dolara mi gecsek diye dusunmuyor deðilim.
uzulmeyin geri gelir
SM-E500H cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
toplamis olsaydi bi yuzde on seans durdurma ordan tavan oyuzden 176 7574 verdi aksama 162 kapatorsa sasirmsm gap ta birakti
SM-E500H cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu defa geri gelirse fena gelir çünkü yukardan çok adamý mallandýrdýlar twitterda falan çok gazladýlar bugün...
Yatýrým tavsiyesi deðildir...
Bu forumda yazdýðým yazýlar yatýrým tavsiyesi içermemektedir.Yazdýðým yazýdaki ifadelerden etkilenip de yatýrým yapan veya yaptýðý yatýrýmdan vazgeçen kiþilerin hareketlerinden sorumlu deðilim.Tüm yazýlarým paylaþým,sohbet ve geyikten ibarettir...
1.48 aldýk 1.73 cýktýk bundan
yazdýklarým yatýrým tavsiyesi degildir.
Býz çýkamýyoruz bendeki þansta bu olsa gerek... 89 veriyorum giymiyor durdurma yedýk galýba
Burada yer alan paylaþýmlar asla yatýrým tavsiyesi deðildir.Bu spk mevzuatýna gore suç teþkil eder.Kiþisel goruslerimdir.....Sadece beni baðlar...
" Borsa baþtan sona piþmanlýktýr. Aldým piþmaným, sattým yine piþmaným."
Yer Ýmleri