Artýk elimde takip etmeye baþladým bir güç gördüm ben yazdýðýmda 1.53 olan hisse koptu gidiyor en azýndan ne kadar iyi bir borsacý olduðumu ve kimseye gaz vermek deðil yardýmcý olmak olduðunu anlamýþsýndýr saygýlar
Artýk elimde takip etmeye baþladým bir güç gördüm ben yazdýðýmda 1.53 olan hisse koptu gidiyor en azýndan ne kadar iyi bir borsacý olduðumu ve kimseye gaz vermek deðil yardýmcý olmak olduðunu anlamýþsýndýr saygýlar
Sen bilmediðin ancak güç gördüðün hisselerede orayý takip eden kiþilerden fikir istemiyormusun bilgi güç demektir beni yanlýþ tanýmýþsýn sanýr hdfg deki yazým hoþuna gitmedi neyse saygýlar
sana berada nasýl rezil olduðunu berkosanda yaptýðýn gazlarý hatýrlatýrým profilin rezilliklerle dolu senin iþin gaz vermek 3 beþ kademeye sat git sonra neyse senin peþindeyim rezillliklerini her paylaþtýðýn topiðe yazacaðým bu böyle biline
arkadaþlar kusuruma bakmayýn topiðin insicamýný bozduðum için
Baldayý bir yerlerde çarpýldýn sanýrým git sinirini baþka yerden çýkar beni bilen bilir söylediðin herþey yalan yanlýþ yazýk seni yanlýþ tanýmýþým bir daha senin adýnýn geçmedði yazýlara maydonoz olma benim seninle bir derdim yok herkes iþini baksýn. seviyeyi daha fazla düþürme senin yazýlarýný okuyunlara ayýp. saygýlar
toplama yok kendi lotlarini satip investe karsiliyor satanlarida aliyor bibk varmis gibi gostermeye calisiyor 8 yildir bilirim mipazi 2011 dede 1.35 1.50 arasi al sat yapardim yine ayni yatirim tav degildir
SM-E500H cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Þöyle diyeyim þubat sonunda 3 lü rakamlar olunca birbirinize suçlamalarda bulunmazsanýz geçmiþ te þöyleydi böyleydi falan bunlar geçmiþte kaldý hedef 7 yakýnda form þenlenir yatýrým tavsiyesi olmayýp kendimi Baðlar artýk ok yaydan çýkmýþtýr orta vadede hedef 6 ay sonra 10 tl þaþýrmaya devam edin
1.34 ten 1.61 e giden tez zamanda 10 ký rakamlarý görecek bu bana göre bilenler zaten biliyor
Hol devam et doðrularý söylemeye
Yer Ýmleri