Cefaks teþekkürler... Raysg sayfasýnda da pastasýný paylaþýrmýsýn, rica etsem...
Cefaks teþekkürler... Raysg sayfasýnda da pastasýný paylaþýrmýsýn, rica etsem...
slm hocam uzun zamandýr sizi ve forumu takip ediyorum yorumlarýnýz akla mantýga yatkýn dediginiz þekilde süreç devam ederse mipaz arazisi gerçek degerini bulur diye tahmin ediyorum tabiii sizin gösterdiðiniz þekilde giderse arsanýn konumu ve arsanýn komþularý ve deðerleri belirtmiþtiniz heyecanýnýzý bende katýlýyorum. Benim borsada zararým oldukça yüksek bir çýkýþ arýyorum umarým doðru yerdeyimdir. Verdiðim rahatsýzlýktan dolayý affýnýza sýðýnýyorum.
Hisse baþlýklarý alfabetik olarak mý yoksa son yazýlana göre mi sýralansýn?
Forum yönetimi tarafýndan düzenlenen ankete katýlmak için;
http://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=582
Rica ederim, benim ki sadece temenni... inþallah doðru dürüst deðerleme yaptýrmýþtýr, þirket... Mipaz arsasýný ziyaret edip topikte izlenimlerimi yazmaya baþladýðýmda, sanýrým 0.70 lerde falandý..Umarým yaranýza bir miktar merhem olmuþtur... Þimdi bilançoya kitlendik, merakla bekliyor herkes, sanýrým... Ýnþallah hayýrlý olur...
Asla yatýrým tavsiyesi deðildir.
iþ yatýrýmýn 585 bin lotu bu piyasada dahi bu kadar can yakmadan 3 kademe kayýpla satabilmesi çok iyi
demek ki hisseye ilgi alaka had safhada ,günü en düþüðünde kapatmýþ olsa da bugün yarýn daha üstler rahatlýkla denenebilir,kýrýlabilir...
bu arada ceo'muz istifa etmiþ
http://finans.mynet.com/haber/detay/...a-etti/128114/
Son düzenleme : philosopher; 21-02-2017 saat: 07:23.
yeniden deðerleme karý etlilemez fark sermayeye ilave olur
Merhaba. Yeniden deðerleme fonu ile Mipaz'ýn gayrimenkul deðerleme deðer artýþ kazancý ayný mevzu deðil. Direkt karý etkiler. Etkilemeyeceði tek þey vergidir. Deðer artýþ kazancý üzerinden vergi ödemez. Ne var ki þimdiye kadar SPK'ya sunduðu tüm mali tablolarda kar yazdýðýný görebilirsiniz. 2015'te 25-30 milyon TL kar yazmýþtýr. Bunu da raporda faaliyetlerden elde edilen karlar bölümünde göstermiþtir. YTD
Yer Ýmleri