Dileðimiz, herþeyin güzel olmasý
Dileðimiz, herþeyin güzel olmasý
YORUMLAR TAVSÝYE NÝTELÝÐÝ TAÞIMAYIP YATIRIM DANIÞMANLIÐI KAPSAMINDA DEÐÝLDÝR. YATIRIMCI PROFÝLÝNÝZE UYMAYABÝLÝR.
Yine olmadý
Lenovo P2a42 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
4 gün önce Cumhurbaþkaný Erdoðan þöyle demiþti.
"Valimiz olayý yargýya taþýma kararýnda. Valime sahip çýkmak zorundayým, onu yedirtmem.Hukuk içerisinde olacak olan bir þey. Benim orada 'yapamaz' dediðim bir þey yok. Yargý böyle bir þeyi verdiði takdirde, vermesi halinde bu düþer. Hele hele bir konu var ki o da þudur; biliyorsunuz özellikle bu tür yargý süreci içerisinde belli bir süreyi aþan ceza almasý halinde bu düþecektir. O süreyi aþmazsa zaten göreve devam eder.Seçildikten sonra bu valinin özellikle savcýlýða müracatýyla baþlayacak olan bir süreçtir. Bu da bir defa görevi ihmal deðil, kötüye kullanmaktýr. Bu daha göreve gelmeden bu iþi yapmak suretiyle o cezayý aldýðý anda bir defa, benim bu kanaatimdir, yargý da bu kararý verirse, zaten onun belediye baþkanlýðý, nasýl benim düþtüyse, onun da belediye baþkanlýðý düþer. Ben yaþadým çünkü. Ben yaþadýðýmý söylüyorum. Bana bu cezayý verdiler, ve þiir okuduðum için verdiler. Belediye baþkanlýðým 4 yýl 6 ay gibi bir süre geçmiþti, düþtü. Benden sonra seçim yapýldý Meclis'te. O seçimle baþka bir arkadaþýmýz baþkan seçildi, onunla süre tamamlandý."
Kaynak Yeniçað
Bundan dolayý,hisse etkilenmiþ olabilir.
Ne olacaðý ile ilgili sürece bakýlacaktýr.
YORUMLAR TAVSÝYE NÝTELÝÐÝ TAÞIMAYIP YATIRIM DANIÞMANLIÐI KAPSAMINDA DEÐÝLDÝR. YATIRIMCI PROFÝLÝNÝZE UYMAYABÝLÝR.
Ýþ-c niye etkilenmez.
Beklenen haber var. Kanaatindeyim
O,endeks kaðýdýr,borsa çýkarsa çýkar,,borsa 2000 puana yakýn artýda,bankalarda genel de öyle.
Mipaz,doðan kaðýdý olup,özel nedenleri var.
Aydýn emmi muhalefeti de kýzdýrdý.
Medyadan çekildi diye..
Gazel yapraðý gibi savruluyor
Yer Ýmleri