Hayaller hayaller;))
GM 8 d cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hayaller hayaller;))
8 sene once Arsa aldim kafam rahat diyen gercek arsa alsaydi simdi 10 na katlardi parasini o yuzden her hisse icin bu laf gecerli degil bence
2010 da kuruyordum ben mipazla hayalleri davalar davalardi ozamanlar hala ayniGM 8 d cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Çok fena çarptýlar her zaman ki gibi ancak bir sonraki çýkýþ çok sert ve seri olacak yýldýrmalar ve de takýlanlar silkelendi kaptýrýlan mallar yerine kondu yeni girecekler çok temkinli biraz zamana ihtiyacý var 2 li rakamlar birdahaki ki yükseliþ konusu
Size kýsmen katýlýyorum. Ama kazanýlmýþ bir dava ve yüklü bir tazminat var. En önemliside bu tazminatýn devlet eliyle yapýlan ekspertiz deðeri m2 fiyatý 590 ₺ olarak tescillenen bir orman vasýflý araziden gelmesi..bu çok þey demek.. temyiz süreci bu davada bir yýl sürmez.Ancak imar sorunun halledilmesi uzun ve maþekkatli bir süreç olarak þirketin önünde duruyor ama bir 10 yýl daha sürmez. Sizin bahsettiðiniz o günlerden bu güne hisse fiyatý özelinde bir geliþme olmasada þirketin davalarý ve bu davaya konu arazileri hususunda önemli geliþmeler oldu. Tazminat tutarý kasaya girdiði gün (ki o gün çok uzak deðildir) hisse fiyatý buralarda olmayacaktýr.
Orta ve uzun vadede güzel þeylerin olacaðýna inanýyorum. Davalarla ilgili geliþmeler oldukça tahtanýn bu fiyatlara sýkýþtýrýlamayacaðýný düþünüyorum. Ama biraz daha var...
Asla Yatýrým Tavsiyesi Olamaz.
Mipaz &DOHOL senkronize grafiði..
![]()
SPK Kanunu ; madde 101, 103, 104, 106, 107, 110 ve diðer ilgili maddeleri kapsamýnda yatýrým tavsiyesi ve danýþmanlýðý olarak deðerlendirilemez.
Haftaya burdayým rahat olun.
Bir yollarýz hisseyi.
[emoji1787]
SM-M105G cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer Ýmleri