Ýlandaki satýþýn,þirkete ait olup olmadýðýna þirket pazartesi cevap verebilir.
Ýlandaki satýþýn,þirkete ait olup olmadýðýna þirket pazartesi cevap verebilir.
YORUMLAR TAVSÝYE NÝTELÝÐÝ TAÞIMAYIP YATIRIM DANIÞMANLIÐI KAPSAMINDA DEÐÝLDÝR. YATIRIMCI PROFÝLÝNÝZE UYMAYABÝLÝR.
hangi ilan epeydir mipaz sayfasýný kapatmýþtým...
Daha once yazdigim gibi dohol bunu yakalayip gecek...o zaman belki birkac kademe gider...bem bu mereti aldigimda 0.93 di.neyseki ondanda biraz aldik.
Emlakçýyla bir kaç gün önce görüþtüm. Hatta bu görüþmede tartýþtýk. Arsanýn kimden satýlýk olduðundan ziyade en azýndan parsel numarasýnýn yazýlmasý gerektiðini bu bölgede halka arz bir firmanýnda ayný ölçülerde arazisinin olduðunu bu nedenke yatýrýmcýlarýnýn kafasýný karýþtýrdýðýný söylerek adama biraz çýkýþtým.Hatta d.holdingin ismini vererek bu bölgede bu büyüklükte tek arazinin bu firmaya ait olduðunu söyledim.Emlakçý yine bildik þeyleri söyleyerek ilgili ilan konusunda bilgi veremeyeceðini gizlilik sözleþmelerinin olduðunu,dubai den bile arayanlarý olduðunu onlarada yüzyüze görüþme dýþýnda bilgi veremeyeceklerini söylediðni belirtti.
Ayrýca o bölgede 3 bin ve 5 bin dönüm tek parsel baþka arasa ve/veya arazilerin olduðunu söyledi. Velhasýl adam benim cebi kaydettiðini benim onu ilaný yayýndan kaldýrmam için baský yaptýðýmý hatta beni emlak mafyasýnýn sözcülüðünü yapmakla itham etti) Ben mimlendiðim için görüþmeye gitmem artýk çok zor
![]()
Asla Yatýrým Tavsiyesi Olamaz.
Ben alýcýyým diyelim,,yeri göstermeyecek mi,,çapýný,pafta nosunu,,belediyeden araþtýrmayacakmýyým,,ezbere 800 milyonu kim verir,
Belki sað gösterip solu satacak,,emlakçýya güven mi olur.
YORUMLAR TAVSÝYE NÝTELÝÐÝ TAÞIMAYIP YATIRIM DANIÞMANLIÐI KAPSAMINDA DEÐÝLDÝR. YATIRIMCI PROFÝLÝNÝZE UYMAYABÝLÝR.
Ben Ýstanbul da yaþasam, emlakçýnýn adresine giderdim ve konuyu netleþtirirdim...Kendimi büyük bir taahhüt firmasýnýn gayrimenkul danýþmaný olarak tanýttým, telefonda...
Tam tamýna kaç m2 diye sordum, 2.093.000 küsür dedi.
Bilinen bir Holdingin dedi..
Adresini verdi, bekleriz dedi...
Yasal zorunluluk nedeniyle TL ilan girdik, ama satýþ fiyatýmýz 150 Milyon dolar dedi...
Y Ý Yetkilisi haberim yok, diyor...
Acaba Doðan alt kademeye çaktýrmadan, Doðan Holding olarak mý satýyor?
Acaba, YKGYO da 450 dönüm gibi ihale açmýþ gibi yapýp 150 milyona Doðan veya bir þirkete mi aktarcaklar? Satýþ öncesini Kap ta yayýnlamadan direk sattýk diyebilirler, þu fiyata sattýk diye...
19 Nisan tarihli 590 TL/m2 iyi bir emsal oldu... Yeþil alan için taaa mahkeme tarihi itibariyle 590...
Az çok imarlýyý bu fiyattan aþaðý iç etmeye, m2 375 TL ye yutamazlar, hak hukuk varsa.. M2 en az 700-800 TL olmalý..
Asla yatýrým tavsiyesi deðildir
Yer Ýmleri