Hissenin bu seferki hareketi diðerlerine benzemiyor. Tabiri caizse ganýrta ganýrta gidiyor.. MaþAllah diyelim.
Hissenin bu seferki hareketi diðerlerine benzemiyor. Tabiri caizse ganýrta ganýrta gidiyor.. MaþAllah diyelim.
Asla Yatýrým Tavsiyesi Olamaz.
Vakýf yatýrýmdan alan kimse tebrik ederim...1,76 dan 1,47 ye kadar basan kan emicileri sildi süpürdü ya... Helal olsun...
1,76 direncinden döndürmeye çalýþýp açýða basanlarý da periþan etti...
Bildiðiniz gibi, ben 19 Nisan tarihli mahkeme kararýndan bu yana buradayým...1.41 olan maliyetim çok çok aþaðýlara düþtü...
Tekkeyi beklemeye devam...
Mahkeme dosyasýndaki BÝLÝRKÝÞÝ RAPORU ve Mipaz Avukatlarýnýn savunmasýna henüz ulaþamadýk; ama tahmin etmek zor deðil, mahkeme tarihi itibariyle en az 590 olmalý idi.. Üzerine koy 2-3 yýllýk faizi... Yeþil alana ayrýlan kýytýrýk yer için bu deðer ortada iken,
Cillop gibi ARSA yý, 105 TL den DEÐERLEME mümkün mü... Demez mi temyizde, Orman Bakanþýðýnýn avukatý, "Efendim bunlar imarlý arsalarýný 105 TL/m2 den deðerliyorlar, bizden kýytýrýk arazi için 1000TL/m2 istiyorlar""
Hakim güler valla... Bu saatten sonra, bu mahkeme dosyasý ve içeriði güneþ gibi ortada iken, o E&Y Denetimin Bilirkiþisi sýkýysa þimdi de 105 Tl den deðerleme yapsýn bakalým..
Belgesini duvardan indirip çöpe atar, attýrýr SPK... Attýrmalý...
Asla yatýrým tavsiyesi deðildir... Benim maliyetim düþük... Hedefim çoook yüksek... Ama son zamanlarýn en yükseðinde... Hisse 1.40 larda sürünürken yazdýklarýmý kaale almadýnýz ise þimdi hiç almayýn...
Daha öncede söyledim, birileri girer, birileri çýkar...Ben çookkk uzun süre buradayým...Beni düþmesi çýkmasý ilgilendirmiyor...Avucum gibi bildiðim 2.093.000 m2 arsa ilgilendiriyor...
Bir haber gelecek diye düþünüyorum bende. Vakýf bugünde 3 milyon lotu süpürdü. 1 milyon lota yakýnda yatýrým aldý. Citi ye gidiyor yatýrýmýn aldýklarý. Muhtemelen bu hafta 2 üzeri göreceðiz ve bu þekilde giderse piyasadaki tüm mal vakýf ve citi de toplanacak.
Yeniden deðerleme veya tazminatýn tahsilinden ziyade yaklaþan deprem için yeni yerleþim bölgesi olarak bu arsanýn imara açýlmasý inanýlmaz güzel bir haber olurdu. Heyecanla bekliyoruz filmin sonunu bakalým 2. bir doðan gazete mucizesi burada yaþanacakmý.
Kuzey Marmara Otoyoluna paralel... Bu otoyolun Sultanbeyli Giþeleri hemen önünde....Þile otoyolu 150 metre...Hem 3. Köprü hem OsmanGazi köprüleri 10 dk.
TEM hemen arkasýnda, 3 dk...
Sultanbeyli Devlet Hastanesi 1 dk.
3 lise 1 ilkokul 1-2 dk.
Pendik ve Sultanbeyli ilçelerinin yapýlaþma sýnýrýný çizen Otoyolun baraj tarafýnda deðil, yapýlaþma tarafýnda...
Y Ý Yetkilisi ile çok sýk konuþurum...
Yýllardýr, sadece ve sadece KONUT/ÝÞYERÝ yaptý, sattý, kiraladý...
Madem Gayrimenkulden baþka iþ yapmýyorsunuz, elinizde devasa arsa var, çevirin kardeþim GYO ya...Vergi muafiyetini koyun cepe,,
Tabiki kesin birþey demedi, ama bu hususlarýn deðerlendirilmemesi mümkün mü?
Yatýrým Bankasýný da bu arsana kur, ilk yatýrýmýný da buraya yap be Doðan... Demirören i de al yanýna....Sana dünyanýn dolarýný ödedi, borçlandý, O da nefes alsýn...
Ne güzel hayaller, deðil mi?
Bunlarýn hepsi benim hayalim, rüyam...Ortaklarýmla sohbetim...
Asla yatýrým tavsiyesi deðildir... Son zamanlarýn zirvesindedir...
Son düzenleme : temel analiz 1; 01-10-2019 saat: 06:06.
Doðan Gazeteyi çevremde sadece ben aldým...Satýlacaðý açýklanmýþ, içi nakit dolu, gayrimenkul dolu...Defter deðerinin yarýsýnda...
DGZTE topiðinde çok yazý yazmýþtým...
Ne fýrsatlar sundu...
Zafer Mutlu mu idi adý, ortaðý... Sattý .. O satýyor, sen alýyorsun, salak mýsýn, dedi herkes bana...
3 lerden 10 lara doðru giderken ne hoþtu...Dolar yükseliyor, borsa düþüyor, Dgzte yükseliyor...
Ortak bu yazýlarý teheccüd namazýna kalkýnca mý yazýyorsunellerine yüreðine saðlýk..
Asla Yatýrým Tavsiyesi Olamaz.
Hisselerin çoðunu kaptýrmýþ olsam da yazmadan geçemeyeceðim:aylardýr tahtayý sömüren ekibe felegini þaþýrtan,berbat endekse raðmen dik durarak tahtayý sahiplenen by nin ,bazý arkadaþlarýn beklediði üzere haber desteðini ve endekste olasý toparlanmayý arkasýna almasý durumunda, hisse fiyatlamasýnýn çok daha olumlu olacaðýný düþünüyorum.
Ben tersini düþünüyorum..Yani ayný ekip gibi duruyor.Örnek ahlatçýda mal yol her gün satýyor.Bir yerlerden virman geliyor.
En çok iþlem yapanlar incelendiðinde a1,vakýf,phillip,alnus,yatýrým,iþ,gedik gene tahtadalar...Sadece vakýfý alým yönünde baþrol oyucusu göstererek iþlem yapmaktalar...
Önemli olan tahtanýn gitmesi,hatta kötü piyasada bile düþmemesi...
![]()
SPK Kanunu ; madde 101, 103, 104, 106, 107, 110 ve diðer ilgili maddeleri kapsamýnda yatýrým tavsiyesi ve danýþmanlýðý olarak deðerlendirilemez.
Yer Ýmleri