Bakalim ptesi belli olur..tahta yapici haberi kullanip dayak mi atar..yoksa buralar hayalmi olur..hayirlisi..
TURKCELL T70 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bakalim ptesi belli olur..tahta yapici haberi kullanip dayak mi atar..yoksa buralar hayalmi olur..hayirlisi..
TURKCELL T70 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Eski grubun tetikçilerinden biri de bu arkadaþ.
Merak etme siz o malý kaptýrdýnýz. Artýk globalden mi iþten mi halktan mý oyaktan mý unlu yada info’dan mu iþ yapýyorsan...
Daha da malý zor alýrsýnýz.
Bu seferki adam farklý.
O basarsa ancak alýrsýn
Bu adamýn babasý doðaný 8 sene taþýdý yine basmadý kökünü alýrlar mipazýn.
Doðan ailesine lanet edip basarsa alýrsýn da; ya malý basmazsa; iþte o zaman yýllardýr bekleyen yatýrýmcýlar olarak alabileðin bir ‘baba’ var![]()
olaya ky açýsýndan baktýðýnýzda, aslýnda çok doðru diyorsunuz. bakýþýmý geniþlettiniz teþekkürler
Tahmin etmek gerçekten zor. Ne yaptýðý belirsiz yeni bir çete hisseye dadandý. Bu nedenle bu çete basinin nasýl hareket edecegini tahmin edemiyorum. Bu nedenle fikrimi yazýp fomda kimseyi yanýltmak istemiyorum. Herif in solugu güçlü ise istedigi yere götürebilir. Pazartesi aþaðýya salarsa kaptýrdýðým mallarý yerine koyarým. Spk nýn herifi cezalandirmasi iyi olmuþ. Kaar realizasyonu yapmadan nereye gidersin böyle.
Yýllardýr mipaz da ters köþe olmadým bu hafta olana kadar bu nedenle herifi sevmedim sevemede. Daha önceki adam gibi adamdý. Hatta dostum du. Hayýrlýsý olsun . Pazertesi yeni herifin marifetlerini göreceðiz bakalým aldýðý bir aylik cezadan týrsacak mý? Birde abuk sabuk fiyat hareketleri yaparsa bürüt takasa sokarlar herifi. Tek fiyatta oynar durur yani.
haber çok abartýlmýþ...alt tarafý internet iþlemlerine 1 ay ara verilmiþ.hisse blokesi yok brüt takas yok ...
yani adam internetten yapacaðýný telefon emriyle de yapar..
hatta dealer ýn exapi þifrelerini alýr ....alýr satar...hem daha hýzlý olur..
bunlar ufak tefek yatýrýmcý deðil..Galip e verdiði gibi elindeki hisseleri 6 ay satamaz gibi bir ceza gelseydi çarþý karýþýrdý.
þahsi görüþüm hisse fiyatý üstünde etkisi olmaz...spekülatif salar basar ama anlamsýz olur...
Yer Ýmleri