Evet bencede yapti halada yapiyorGeneral Mobile 4G Dual cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Evet bencede yapti halada yapiyorGeneral Mobile 4G Dual cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Öncelikle hurgz hareketini hiç alakasý olmadan deðerlendirip o kadar deðerli araziye rahmen haber göndermeyen patrona inat fýrsatý deðerlendirip eskisi gibi hareket yapan tahta müdavimlerine saygýlar sunuyorum...bu gerçekten takdire þayan ve beni profesyonel olarak geliþtirdi...tebrikler...
Yabancý arkadaþlar biraz kar satýþý yapýp alttan alma derdindeler bugünlerde. Yatýrým finans özellikle takasta kullandýklarý kurumlardan. YTD. Damadýn amerika ile olan iliþkisi amerikalý bir yatýrým gurubunun hisseye olan bu derece ilgisi puzzle parçalarý gibi geliyor bana.
Maliyetleri 1.82-1.92 arasýnda bir yer
SM-A705FN cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yabancý fiyatý çok çýkarmadan toplama peþinde bugün ki takaslardan bariz belli oluyor.
Çarþamba merill en iyi alýcý 186 bin lot yatýrým finans satýcý 276 bin lot bugün ki takasta citi -90 bin lot azaltmýþ. Karþýlýklý al satlarla fiyat baskýlayýp daha fazla mal alýp haber gelince roketlemek amaçlarý YTD.
MIPAZ:
Son Fiyat: 2,03
Son Hacim: 3.650.788
Kýsa vadeli görünüm negatif.
Ýlk 3 Alýcý: YapiKredi:97.250 Finans:78.722 Deniz:73.245 . Ýlk 3 Satýcý: Yatýrým Finansman:-262.127 Gedik:-150.913 Phillip:-32.297
GM 8 d cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer Ýmleri