Koçum benim...
þafak 40...............
Koçum benim...
þafak 40...............
Geçmiþ fiyatlarýna baktým, ahhh zavallý hissem ahhh...
Tam 20 yýl önce, 2000 yýlý baþýnda 3.70 TL imiþ...
2006 da 5 i görmüþ...
O günlerde dað baþý olan arazisine þehir gelmiþ dayanmýþ, hala 20 yýl önceki fiyatlarýna ulaþamamýþ....
Biraz ironi yapayým, çok pahalýsýn, Mipaz...
))
Bu hissede kimse yokmu ya? Bugün deli dana misali bir aþaðýya iki yukarý gitti geldi önemli miktarda malý da beraberinde götürdü formda yazan çizen yok. Yoksa herkes benim gibi malý mý kaptýrdý?
Ben temel analizi referans aldým, bekliyorum
2016 yýlýnda bir uzman geleceði en parlak hisseler listesinde MIPAZ vardý hemde kafada bakalým nereye kadar gidecek
Bende su bilancodaki arsa olayini merakla beklicem hayirlisi eger arsa degeri asagi yukari ayni gelirse beklemem satarim 10 senedir takip ederim mipazi bunaltti artik ins busefer ii olurGM 8 d cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
2,30 lardan itibaren acaba diyorum DERÝNHÝSSE mi girdi tahtaya? 2019 eylül ayýnda tweterdan mipaz ile ilgili arsasý eninde sonunda deðerlenir, deðerlenirse bilançoda 183 milyon görünen arsa 2-4 milyar tl arasý deðer cýkar demisti. sonuçta 130bin takipçisi var. mipazý listesine alýrsa mipaz soluðu 10 larda alýr. bknz rysas-rygyo-tknosa-hubvc-naten vsvsvs en az 10 tane sayarým 3 ayda 5 katýna çýkardýðý hisselerden.
Temel analiz ,
Yorumlarýný bekliyoruz.Gerci geçmiþe dönük okuduk.Her þeyi anlatmýþsýn.Tebrik ederim.
Ýçerden bir haber mi var?
Yer Ýmleri