Hocam þafak sayarken kaðýdý 5tl ye getirecek galiba
SM-J510FQ cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hocam þafak sayarken kaðýdý 5tl ye getirecek galiba
SM-J510FQ cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Günaydýn dün neden bu kadar satýþ yedi bir düþünceniz varmý
RNE-L01 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Benim umidim yok ama sirf yaklasti diye bekliyorum yoksa beklemem sizde cok israr ediyorsunuz bakalim hayirliisiGM 8 d cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ýçerden haberlerle iþim olmaz... 1154 parselin yýl sonu deðerlemelerini yaptýrýrken, 2016-2017 ve 2018 de, kat karþýlýðý inþaat sözleþmesi yaptýðý kiþilerin bazýlarýndan 50 TL ye, 100 TL ye haklarýný satýn alýyor ve bu rakamlarý EMSAL aldýrarak, benzer fiyatlarla deðerleme yaptýrýlýyordu.
Ancaaaakkkkk:
- 2019 da böyle bir iþlem olmadý parsel içinde....
- Nisan 2019 da Mahkeme 2017 fiyatlarýyla, 1154 ün arka sýnýrýnda, orman alaný için m2 ye 590 TL tazminata hükmetti...
- Bu dava dosyasý, Hakimin gerekçeli Kararý ve bu karara dayanak teþkil eden BÝLÝRKÝÞÝ RAPORLARI+GAYRÝMENKUL DEÐERLEME UZMANININ RAPORU, 2019 yýl sonu deðerlemesini yapacak GAYRÝMENKUL DEÐERLEME UZMANI na gönderildi.. ( MÝPAZ Yatýrýmcý Ýliþkileri Uzmaný, Volkan Bey in ifadesi olup, her soran öðrenebilmektedir)
-2019 yýlý baþýnda yayýnlanan, ÝLKSAN 2018 yýlý FAALÝYET RAPORU nun 92. sayfasýnda, Kuzey Marmara Otoyolu KAMULAÞTIRMASI nedeniyle, 102 bin küsür metre2 sini 62 küsür trilyona, yani 2016 fiyatlarý ile tam 625 TL/m2 fiyat ile sattýðý ortaya çýktý. Bu belgeyi
Mipaz yetkilisine ulaþtýrdýk ve bu YENÝ BELGE de, GAYRÝMENKUL DEÐERLEME UZMANI na gönderildi... (Bunlar malum bilgilerdir)
-Doðan, Medyadan çýktý, dava kazanmaya baþladý.
- Yýllar yýllar sonra Sayýn CUMHURBAÞKANImýz, 7 Aralýk 2019 (Doðan Grubu’nun 7 Aralýk Cumartesi akþamý Hilton Ýstanbul Bosphorus’da 60’ýncý yýl dönümü gala gecesine)
“Cumhurbaþkanýmýz Sayýn Recep Tayyip Erdoðan ve Sayýn Emine Erdoðan’ýn teþrifleriyle düzenleyeceðimiz” diye düzenlenen davete katýldý
-Doðan YATIRIM BANKASI kurma için baþvurdu
-15 Temmuz Gecesi, Yandaþlar YAN YATMIÞKEN VE ORTALIKTAN YOK OLMUÞKEN, verilen destekler DOÐAN GRUBU na VEFA olarak yaðmaya baþladý... (Bunu görmeyen salaktýr)
-2.093.000 m2 lik, sultanbeyli ve Kuzey Marmara Otoyolu BÝTÝÞÝÐÝ arazi için DOÐAN grubuna 2002 den beri yapýlan eziyetler, budamalar, imar iptalleri, el koymalar, Medya Grubu DEMÝRÖREN e satýlýrken GÜNDEME GELMÝÞ MÝ DÝR, GELMEMÝÞ MÝ DÝR?
En en en önemli husus, BU ARAZÝ ÜZERÝNE KONUT VE TÝCARÝ PROJE yapýlmasýdýr... Benim rüyam, hayalim bu PROJENÝN HAYAT BULMASI üzerinedir... Temeli 500 m2 ye oturan 4.000 BÝNA, APARTMAN ve/veya birkaç AVM...
Bir gün gerçekleþirse varyaaaa, çok zengin olacaðým....
Dediðim gibi benim hayalim, rüyam, hülyam buuuu....
Asla ve asla yatýrým tavsiyesi deðildir, 15 Temmuz sonrasý, 0.60 lardan daldýðým için, elimdeki hisselerin maliyeti sýfýrýn altýna inmiþtir ve sadece mevcut ortaklarla dertleþmedir.....
O büyüklükte öyle bir arazinin atýl býrakýlacaðýný sanmýyorum. Ben arazi ve dava benzeri konularda pozitif beklentiler varsa mipazýn gyo a dönüþtürülmesini beklerim.o adým gelirse bilinki dava sürecinde pozitif beklentiler var.
Tapatalk kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
Yazdýklarým kesinlikle yatýrým tavsiyesi degildir..Sadece kendi kiþisel görüþlerimdir...
mipaz.jpg
Teknik olarak bir miktar güç kaybý görünüyor.Mahkemenin olacaðý 19 Mart a kadar çok þey deðiþecektir.
Yer Ýmleri