Evet bende finansal dipnotlari bekliyorumGM 8 d cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Son düzenleme : twiztaz; 18-02-2020 saat: 00:13.
Deðerli ortaklar,
2019 bilançosu açýklama günü olarak yetkililerce Salý deniyordu, ama sanýrým bu hafta içi, büyük ihtimalle çarþamba akþamý....
Piyasa kötü idi, iyi oldu bence...
"GERÇEÐE UYGUN DEÐER" bakalým ne gelecek...
Asla yatýrým tavsiyesi deðildir
Hayirliisi ins bakalim bekliyoz bende finansal dip notlarda arsa degeri ne yazicak onu cok merak ediyorum bukadar bekledim insallah degeerGM 8 d cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Görmedim daha önceki sorunuzu;
Yoksa cevabý basit... Bunu araþtýrmamýþ ve cevabýný öðrenmemiþ olmam mümkün mü?
Daha önceki Deðer Artýþlarýnda olduðu gibi ödenmeyecek, ertelenecek... "ertelenen vergiler" olarak muhasebeleþtirilecek... Daha önce yýllar arasýnda doðrudüzgün bir deðer artýþý yaþamadýk, ama azda olsa yapýldý ve artþýn vergisi ertelendi... Geçmiþ yýl sonu bilançolarýnda çok net görebiliriz...
Ne zamana kadar ertelenecek? Arsa satýlýr veya üzerinde proje geliþtirilir ve para kasaya girdikçe, vergi realize olur, yani ödenir...
O is uzun bence kisasi arsa degerini bulmasi imari verilmesi zaten 600 tl lik degeri 2 ye 3 ce katlarda ozamana cok sular akar finansal dib notlarda arsa degeri 100 kusurlerden 590 tl mahkemenin gosterdigi deger cikarsa oda guzel eger kalin bi adam olsam o derleme sirketi gelip yine 100 tl li deger bicerse o lisansini alirim cok guzel yaparimda bizler kucuk insnlariz iste kendi capimizda bi analiz ettik bekliyozGM 8 d cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer Ýmleri