Mipaz geliyor
Allah a þükür
Ses geldi galiba
Ytd
Mipaz geliyor
Allah a þükür
Ses geldi galiba
Ytd
Sayýn Honky
Yorumlarýnýzý yaparken okuyanlardan nasýl bir etki yapacaðýný hesaba katarsaniz iyi olur çünkü yukardaki yorumunuzu inanarak mala giren ky ci büyük zarar etmiþtir. Bu durumda siz kime hizmet ettiðinizin farkindamisiniz?
Ayný þekilde temel Analiz1 de satýþ bildirim akþamý zirvalayip bir çok ky nin 9.90 dan mala atamasýna neden oldu. Ben onu art niyetli yapýlan bir yorum olarak algýladým.
Bu nedenle yapýlacak yorumu kime faydasý olacaðýný düþünerek yapmalý.
Ýyi akþamlar
Ben yorumu 990 da iken yapmadim bir
Kimseye de buraya gidecek de demedim
Ama ortada bir haksýzlýk var mý yok mu sizce
Burada malda olanlarýn hakký için yazdým
Yeni kiþiler de gelsin demedim ki garantisi de yok
Eski yatýrýmcýlar için böyle olmasý gerekirdi
Çünkü istemedikleri þekilde arsa satýldý
Hisse çakýldý bununla birlikte
Ýki günde yatýrýmcýlar yüzde 50 kaybettiler
Arsa imara açýlýp satilsaydi veya proje olsaydý veya GYO sirketi olsaydý þu anda mipaz kaç lira olurdu sizce?
Kýytýrýk iki dükkaný olan GYO lar nereye gittiler
Ýstanbul da kaç ksiinin iki milyon metrekare lik arsasý var bir hayal edin bakalým
Ýnsanlar resmen yýkýldý bu satýþla ama yetmedi bir de hisse deðer kaybetti
Burada ki kayýp maddi ve manevi bir kayýp
En azýndan þirket hissenin arkasýnda durmasý gerekir ve zirveden hisseleri alacagim demeliydi
Kusur ettiysek affola
Ytd
Ama gözden kaçan bir þey var
Spk ya durum arz edilince ayrýlma fiyatý 589 deðil
Spk 990 olarak ele alacaktýr
Yarýn 771
Perþembe 840
Cuma 920
Pazartesi de 990 dan elveda deriz.dilerim bu þekilde tatlýlikla ayrýlmýþ oluruz
Þirket en azýndan küçük yatýrýmcýlari korumalýdýr
Eski Türkiye yok artýk
Hakkýný arayan bir nesil var
Olmadý þerh koyariz bu nasil arsa satýþý kapta yalanlama var deriz.
Ýyi geceler herkese
2 gün önce siz yukarýdaki yazýlarý yazmýþsýnýz sn Honky. Bunlarý yazarak adeta malýnýzi satmayýn buradan alýn anlamýna gelecek yönlendirmeyi yapýyorsunuz. Ky da pazartesi günü 9.90 satacak hayali ile belki kredileri mal alacak sonra dün olduðu gibi önce 6.66 lara sonra 5.80 e düþürüp milletin ocaðýna incir dikeceksin. Senin bu þebeke de nasýl bir çýkarýn varki milletti bu þekilde yönlendiriyorsun? Yoksa mipaz i çok daha aþaðýlara mý düþürme hedefleri mevcutmal sattirmayip aldýrmaya yönlendiriyorsun?
Benim kendi görüþüm mipaz da çok amma çok kahpece oyunlar döndüðüdur? Bu nedenle mal alacaklar çok dikkatli olmalý.
Forma ky ci gibi girip milleti yönlendirmeye çalýsan kiþilere karþý dikkatli olunmalýdýr.
Verilen örnek dilekçede de yine yönlendirme mevcut. Orada arsanýn 10 da 1 fiyattan gideceði þikayeti yapýlacaðýna hissenin fiyatýna itiraz ediliyor. Serbest piyasada oluþan fiyatlama spk hiç bir þey yapamaz. Arsa fiyatýnda bir hile var temasý islenecegine fiyat iþlenerek yine kahpeliðin alasý yapýlmýþ adeta. Yazýk çok yazýk.
Bu borsada yatýrým yapýlmaz. spk ayrý rezalet, saraydaki danýþmanlar ayrý rezalet.
Sen neyin kafasýný yaþýyorsun kardeþ
Þikayet etme fikri benden çýktý bir
Ýkincisi ekleme yaparsýn çýkarma yaparsýn
Ben arsanin deðerini suyunu buyunu nereden bileyim.ben yüzde 50 param gitmis bunun derdindeyim
Para kazanmayý býrak ana param gitti
O zaman sen de Yaz bir dilekxe ona uyalým
Deseydin ya baþtan arsa ucuza gitmis diye
Zaten imar olmadan satmak delilik deðil midir
Ýmar olsaydi belki de 5 milyar dolar olacaktý ne bileyim ben
Baktýk olmuyor satýþa þerh koyariz satýþýn iptalini isteriz mahkemeye baþvuru yaparýz
Adamlar göz göre göre elimizden arsayý alýyor
Benden baþka ses seda eden yok
Yarýn bir de 589 dan malýmiza el koyacaklar bunu yazmýþlar
Çaresizlik zor ama hukuki olarak hakkýmýzý aramalýyýz
Ytd
Honky denen arkadaþ demiþ ki;
Eski Türkiye yok artýk.Ülkeyi soyup soðana çevirenlerin yeni argümanlarý da bu.Eski Türkiye yok artýk.Eski Türkiye de en azýndan miletin malýna bu þekilde alenen çökülmezdi.Oldu da çöküldü hakkýný aradýðýnda bir yürekli hakim çýkar o dava en nihayetinde senin lehine sonuçlanrdý.Yeni Türkiye her kurum iþbirlikçi olmuþ.Milletin malýna hayatýna çökülmüþ kimsenin umrunda deðil.Olurda hakkýný aramaya kalkarsan adalet satýn alýnmýþ avcunu yalarsýn.Buyur denemesi bedava.
Yer Ýmleri