Yatirim tavsiyesi icermemektedir. Her yatirim karari duyumlarla degil sahsi arastirmalar ile alinmalidir.
marbasýn sattýðýna bakmayýn daha onceki pastalara bakarsanýz anlarsýnýz al gulum ver gulum den baska birsey deðil algýlarla iyi oynuyorlar .
pastayi atsanizda bizde baksak ne olmus dostlar
[QUOTE=temel analiz 1;701788]6 aydýr uzakta olduðum mipaz a bugün itibariyle giriþ yaptým...
Neden?
çünki 6 aydýr uyuyordu... Babalar girmiyordu.... Bir hareket olmasýný, hareketlenmesini bekliyordum...
Elimde eskiden beri vardý zaten... Yeni ilavelerin maliyeti 1.29...
Hayýrlýsý...[/QUOTE
TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT TTTTTTTTTTTTTTTTTTT
Bugünki gibi bir zýplamanýn sinyalini, 27 Temmuz da, geçen Perþembe yazmýþtým...
Umarým düþük maliyetlerden girip para kazanmýþtýr, tüm paydaþlar...
Hisse çýkar, düþer, tekrar çýkar veya çýkmaz, neticenin nasýl olacaðýný Allah bilir...
Ancak, yaklaþýk 2.093.000 m2 olan 1154 nolu parselin tümünün tapusuna MÝPAZ sahiptir... 1.740.000 civarý tamamen kendisine ait olup, kalan yaklaþýk 350.000 sinin tapusu MÝPAZ da olmasýna raðmen eski sahipleriyle %25 hasýlat paylaþýmý ve/veya kat karþýlýðý inþaat sözleþmesi yapmýþtýr..
(En son 2017 baþlarýnda m2 baþýna 165 TL ödeyerek 148.000 m2 civarý hak sahiplerinin sözleþme haklarýný almýþtýr)
Kap ta yayýnlanan son Faaliyet Raporunda, "NÝP-22054 PÝN numaralý1/5000 Ölçekli Pendik Ýlçesi Nazým Ýmar Planý teklifi ve raporu, deðerlendirilme ve karar almak üzere Ýstanbul Büyükþehir Belediye Meclisi ne havale edildiði " belirtilmiþtir...Bu plan MÝPAZ ýn 1154 nolu parselini de kapsamaktadýr...
Sultanbeyli nin tam bitiþiðindeki 2 Milyon m2 devasa arazinin sahibiyseniz ve bu araziyle ilgili Ýmar çalýþmasý Belediye Meclis'ine gönderilmiþ ise, bu hisseden ençok para kazananlar, arsa üzerinde yapýlaþma gerçekleþene kadar hisseyi tutanlarýn olma ihtimali çok yüksektir...
Þehir yapýlanmasýnýn tam bitiþiðinde, üstelik Ýstanbul da, üstelik Otobanýn tam komþuluðunda, Sultanbeyli Giþesinin hemen yanýnda,
bir devlet hastanesine ve 4 liseye 50-200 metre kadar yakýnýnda ve 2.093.000 m2 arazi kimde var? Hangi BÝST firmasýnda var?
Demem o ki, "Tekkeyi bekleyen, çorbayý içer"....
Bizler, alýrýz, satarýz, yukardan tekrar alýrýz, sonra düþer, üzülürüz, sonra yükselir seviniriz, yada yükselmez sevinemeyiz...Ama kýsa vadede bu normaldir...
Bir yýldýr MÝPAZ topiðini takip edenler bilir, Geçen yýl 15 Temmuz sonrasý, CNN ve Ýdil Fýrat olayýndan sonra 0.60 lardan MÝPAZ ý inceleyen ve yatýrým yapan biri oldum...Taa Doðan Grubu Ankara Temsilcisi tutuklana kadar...
Bu konu canýmý sýktý ve bu topiðe görüþümü yazarak vedalaþmýþtým... Serbest býrakýlýnca MÝPAZ ý tekrar radarýma aldým ve hisse kýpraþmaya baþlayýnca yatýrým yaptým ve 27 Temmuz da siz deðerli ortaklarla paylaþtým...
MÝPAZ yakýn takibimde, sýk sýk görüþeceðiz..
Bol kazançlar...
Asla yatýrým tavsiyesi deðildir...
Son düzenleme : temel analiz 1; 01-08-2017 saat: 23:17.
Sn.temel analiz 1 verdiginiz bilgiler için tesekkur ederim itibar puanýnýzý verdim...
ASLA YATIRIM TAVSÝYESÝ DEÐÝLDÝR...
benim itibarim ne olacak, 5 paralik oldu itibarim..1,15 maliyetli mipazlari zararina biraktik 1,55 den aldik..kac sene beklicez acepspek abi gel anlasalim 1,56 dan al, bekletme fazla, benim paraya ihtiyacim yok, sen zaten doymazsin paraya.
Yatirim tavsiyesi icermemektedir. Her yatirim karari duyumlarla degil sahsi arastirmalar ile alinmalidir.
Yer Ýmleri