Benim maliyetim 2.77 düþmesi iyi olucak 2.2x lerde toplicam risk alýcam arkadaþýnda dediði gibi 1.8 lere gelirse diye bir miktar daha nakit bulundurcam oradanda alýcam hedefim 5 ama bir senede gelmezse boku yedim)
Benim maliyetim 2.77 düþmesi iyi olucak 2.2x lerde toplicam risk alýcam arkadaþýnda dediði gibi 1.8 lere gelirse diye bir miktar daha nakit bulundurcam oradanda alýcam hedefim 5 ama bir senede gelmezse boku yedim)
Katýlýyorum. Teknik olarak 2.25 ler görünüyor. 1 yýl az bir süre sayýlmaz. Bir beketiden dolayý yükselmiþ. Kisa vadeli düþüleri maliyet düþürmek için kullanmak en mantýklýsý. Bekelen konularda geliþme olduðunda toparlýyacaktýr. Yatýrým tavsiyesi deðildir.
SM-N910C cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bence gun icinde dusmuyomus gibi yapip mal verecek kapanistada -5 - 10 arasi olur gibime gelio sadece dusuncem kimseyi etkilemek istemem
SM-N920C cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
2017/6 aylýktaki mipaz zarardan haberiniz varmý?
yani 3 ay öncesinden? o günki fiyat neydi? bugün nerde?
3 ayda o denli zarara raðmen bu hisse niçin o kadar yükseldi??
büyük zarar geldi holeyyyy deyip kaldýrdýlarmý baþka beklentilerimi vardý? o beklentiler gerçekleþtimi? sonuçlandýmý?
hisse geçmiþte anlamsýz dönemlerde tabanda yaptý tavanda bugünde bunlar olabilir.
Ancak zarar geldi taban olacak düþüncesini anlayamýyorum
Bugün açýklanan zararlý gördünüz mü
Tam 10 katý
General Mobile 4G cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
[emoji21]
General Mobile 4G cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer Ýmleri