Beþ olduk delikan abi Buðra'da geldi
Beþ olduk delikan abi Buðra'da geldi
Þair ne diyo burda
2.19u kirmasi lazim kirarsa %10 civari gidebilr, kirmazsa bize g....bilir dio!!!! Ama sairimiz dram tarzi sevdigi icin 2.secenek agir basio yani niluferin dizelerindeki gibi yine bana husran bana yine hasret var=)
Sent from my SM-N920C using Android mobile app
WhatsApp grubunda ki Ercan bey sanýrým Delikan[emoji1]
Düþüþ trendi artýk yukarý kýrýlýyor grafik de.
Bide sizin yorumunuzu alalým Sn Delikan ?
GT-I8200Q cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Grafik burada.
Düþen trend üst bandý kýrýlmýþ gibi gözükmekle birlikte.. kýrýlan trend bandlarý hakkýnda iki tecrübei tespitim olmuþtur.
1. ) Kýrýlan trend bandlarýnýn üç gün üstünde-altýnda kalýnmasý gerekir.
2. ) Kýrýlan trend bandlarýný bir kez daha deneme eðilimi vardýr. ( Bu durum genellikle yükselen trendin alt bandý aþaðý kýrýldýðýda görülür. Düþen trend üst bant kýrýlmalarýnda nadir görülür.)
Buna istinaden;
2.23 geçilip 2.24 ve üzeri kapanýþlar yeni bir trend baþlangýcý anlamýna gelecek ve hedef nokta 2.43 -2.46 aralýðý olacaktýr..
Ýlk hedef noktasýna varýldýðýnda ise grafik ve göstergeleri yeniden deðerlendirilmelidir..
Saðlýklý bir yükseliþ hacimli ama volalitil olmayan yükseliþlerdir.. Hýzlý ve sert yükseliþler, hýzlý ve sert düzeltmeler yapar..( istisnalar hariç..)
Teknik olarak sorusu olan varsa.. ve ben de cevabý biliyorsam.. bildiðim cevabý anlatabilecek kadar da kelime daðarcýðým var ise.. buyrun sorun.![]()
Soru 1. ) Gruptaki Ercan Bey DeliKAN mýdýr.. ? (10 p)
Cevap 1. ) Deðildir.
Yer Ýmleri