sn maharaj suanki fiyatla arsamiz 120 tl dir. 200 tl degerlemede fiyatimiz rahatlikla 2 tl olmayi hakedecektir.
Sent from my SM-C7000 using hisse.net mobile app
sn maharaj suanki fiyatla arsamiz 120 tl dir. 200 tl degerlemede fiyatimiz rahatlikla 2 tl olmayi hakedecektir.
Yatirim tavsiyesi icermemektedir. Her yatirim karari duyumlarla degil sahsi arastirmalar ile alinmalidir.
0.80 kuruþ gelirse deðerlemede ne yapacaðýz!? Deðerleme demiþken tektu'da 1.200 milyon varlýk var, 1 hafta içinde gelecek bilançosu ile 1.200 milyon olarak deðerleme gönderse þirketin þuan ki piyasa deðeri 100 milyon tektu 12 kat pirim mi yapmasý lazým!? Yani beklenen deðerleme gelse bile hisse 2 tl ye gitmeye bilir!
Ben pozitifim, kapanýþa yakýn 1.32,1.33 ve 1.34 alan benim ve yarý maldayým ama temkinli iyimserim!
Mipaz'da beklentim 200 lira deðerleme ve 2 tl fiyat beklentim olmasa neden bu fiyatlardan mipaz alayým!?
2 tl.yi hakedecektir dedim cunku sirkette arsadan baska birsey yok ve degeri 200 tl ile buralari hedefler demek.istedim. tabii ki olacak.diyemeyiz. Genelde pd/dd 1 in altinda ve .5 lere yakin oluyor gyolarda. 200 tl ve 0.5 pd/dd ile bile bu fiyatlarin alti zor gorunuyor. ama burasi borsa anlamsiz yere 3.tl.ye de 50 kurusa da gider o ayri
bu bir gyo deil sadece kiyasladim
Yatirim tavsiyesi icermemektedir. Her yatirim karari duyumlarla degil sahsi arastirmalar ile alinmalidir.
aslýnda yarým aðýzla yazmaya gerek yok..arsa büyük herkese yeter..malý satan haliyle gönülsüz yazar...bu rakamlarla ilgili gelecek karda önem arzeder..sonuçta güzel kar rakamý hesap þaþýrtýr...ayrýca, bundan sonra her ne olursa olsun risksiz bir kazanç oluþup büyümeye devam edecektir..sonuçta heryýl çarpaný olacaktýr ve sonunda projelenmesi altýn vuruþu hakettirecektir..
Bende katýlýyorum güzel kar rakamý hesap þaþýrtýr. Kaldý ki deðer artýþ kazancý gelir tablosunda esas faaliyetlerden elde edilen diðer gelirler kaleminde yer alýyor ki bu da hesap þaþýrtmaya yeterli bir durum. Her ne kadar fiktif olarak görünse de aktifimizde bir o kadar deðer yer alacak. Ayrýca hep baþýndan beri belirtiyorum deðerleme aktif büyüklüðümüzü etkileyecek. Asýl olan imar izninin çýkmasýdýr. Bende dahil sabreden, dayanan imar izni sonunda çok kazançlý çýkacaktýr. Ama kar rakamýnýn hesap þaþýrtabileceðini de unutmamak lazým.
Düzeltme 1,48-1,50 civarýna vardýktan sonra þu andaki noktalara kadar salarak yapacaktýr.Bugün malý marbas ve a1 aracýlýðýyla alanlar merdivenleri koþarak týrmandýrýr ve cuma da hafif bir düzeltme gelebilir benim kurgumda...
Son düzenleme : philosopher; 22-02-2017 saat: 22:51.
Yarýn bugünkü sert çýkýþýn 1.45 veya 1.50 ye kadar devamýný bekliyorum. Yarýn 1.50 gösterirler mi kestirmek zor ama cuma günü gösterip ordan sert aþaðý gelecetir diye düþünüyorum. Tahtanýn bugüne kadar hareketleri 2 gün sert çýkýþ 2 gün düzeltme olarak gitti. Tahtadakiler politika deðiþikliðine giderlerse karýþmam tabi.![]()
Yer Ýmleri