valla 134 lerden dondu dondu yoksa bok cukuruna gider
SM-E500H cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
valla 134 lerden dondu dondu yoksa bok cukuruna gider
ben arsa icin almadim zaten aylik guzel trade yapiliyordu sicti zaten 134 32 altina sarkar kapatirsa veriirm diger kalan yarisini ugrasmam borsa kiritkk seviyelerde her hisse vurkac hissisi oldu 2019 bedelli yili ostim kuyas yapti sirada avhol mipaz ihlas gyo avod var kasasinda para olan konya karton bedeliz yapar goltas gibi bedelsiz yaoti mesela.olmayan bedelli arsa isi dava lik uzun vade bosverin siz damat yalcinda reise yakinlik olaylarini adamin s2nde bile yok belki burasi 5 sene oncede ayni arsa isleri vardi 130 du yine ayni 5 sene usd 3 ce katlati altin 2 ye katladi sanayi hisseleri 3 4 kat artti cogu aselsan tupras petkim gibi yani arsa isi cikip sanki 10 tavan yapicak herkezin beklemesini telafimi edicek riski seven herkez seans durduma yada bi burut olayinda 1 den 2 ye yada 2 den 3 ce giderken atlar zaten sen 5 sene beklediginle kalirsin yatirim tavsiyesi degildir kendi dusuncelerim
Mýpaz daki tüm arkadaþlara selamlar hissede inanýlmaz bir güç ve ciddi bir mal toplanma söz konusu acayip þeyler yapabilecek gibi bunu sadece ben mi hissediyorum bu hissede eski olan arkadaþlar var ise son 3 4 gün de yapýlan bu hareketlerin bu gücün ve neler olabileceðine dair bir yorumda bulunurlarsa sevinirim hissede 4 gün dür yorum olmamasý bana ilginç geldi saygýlar
Hissedeki güç mü? 1,70ten %20 düþtü, sonra da tepkisini gösterdi. Þuan grafiði güzel duruyor 1,55 üstü durdukça güzel. 1,55 altýnda ayný çirkinliðe devam eder .
Birçok hisse düþtü yüzde 20 hatta daha fazla olay 1.42 desteðinin üstüne atýp hala yukarý gitmesi son 2 gündür 4000 puan düþen borsada invest gelen her malý tereddüt etmeden karþýladý burda birþeyler oluyor alýnan mal 3 milyonu geçti ya insanlar bunu görmüyor yada þýþþþþþttttt yapýyor anlaþýlan benim de þþþýýþþþþtttt sessiz ol hook deme zamaným yukarlarda tekrar görüþürüz
Baldayý sanada selam öncelikle ben bu hisseyi almadým farkýndaysan bu hisseyi takip edenlerin fikrini sordum
Ýkinici ben hiç kimseye gaz falan vermiyorum hangi yazýmda böyle bir içerik var senin dediðin gibi herkesin kendi aklý var
ayrýca ben gayet düzgün bir adamým o yüzden sana yanýt vermeyip saygýlar dileyeceðim. Sanrým bu günlerde baþkalarýna sataþacak vaktin var ama benim yok. Bu sayfada böyle bir yazý yazdýðým için herkesden özür dilerim hisse dikkatimi çekti bilenlerden bir fikir alayým dedim
hýsse düþer çýkar sayýn hook insan elinde olmayan hýsseye neden yorum yapar
Yer Ýmleri