Temel analiz 1 olimpik forum deliçocuk35 bi arada ise %300 ler yakınmıdır mipazda düşünmeden edemiyorum[emoji8] [emoji5] [emoji4]
MI MAX 2 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
başkanım salı günü yazdığım mesajımda da belirttiğim üzre;
beklenen yükseliş değildi. bikaç grup eşzamanlı girdi. kağıdın potansiyelini bilen veya karambole hisse alanların atlaması ile hisse çok hızlı ivmelendi.
grup çıkıncada beklenen mutlu son. Beklentim hareketin başladığı önceki haftaki seviyelere gelmesi
yaklaşık 1 ay o noktalarda kalıp yeni giren ky arkadaşları bezdirmesi.
hisse potansiyeli yüksek tahtası müsait olunca ortalama birkaç ayda bir bu şekilde gruplar girip çıkıyor.
[emoji106] [emoji106] [emoji112] [emoji120]
MI MAX 2 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Erdal bey, bir yıl oldu sanırım, MİPAZ dan uzaktım, imar beklentimi karşılamadığı ve değerlemeler çöp fiyatıyla yapıldığı için...
Ancak 19 Nisan Mahkeme kararı yeni bir yol açtı, 15 Temmuz Hande Fırat olayı gibi...
Hem davaların lehe sonuçlanmaya başlaması bakımından, hem gerçek emsal değerlemeleri gündeme getirmesi bakımından...
Hayırlısı artık...Bazen sevineceğiz, bazen üzüleceğiz...
Daha önce yazdığım gibi, müthiş/gizli potansiyeli nedeniyle bir çok akıllı spekülatör girecek, çıkacak, yeniden yeniden alıp satacaktır...
Tekkeyi bekleyen çorbayı içecektir, düşüşlerin/yükselişlerin etinden, sütünden yararlanmayı da değerlendirmelidir, az çok...
Özellikle Olimpik Forum arkadaşımızı takip etmekte yarar var..Geçtğimiz dönemde de çok daha mantıklı, soğukkanlı idi...
Yer İmleri