Originally Posted by
temel analiz 1
ÜYK, A.K nýn oðludur...Doktordur... Çok zeki biri olduðu söylenir...
Çok zeki, akýllý biri olduðu, MÝPAZ a yatýrým yapmasýndan belli...
Belki benim bu forumda MÝPAZ hakkýnda yazdýklarýmý da okumuþtur...Araþtýrmýþ, belki baþka detaylara ulaþmýþtýr, kim bilir...
Asla kimseye tavsiye etmiyorum, sorumluluk almak asla istemem... Bildiðiniz gibi. 15 Temmuz FaceTime ve CNNBASKINI, DOÐAN ýn
O gece Erdoðan ýn yanýnda durmasý nedeniyle, 0.60 lardan girdim, Belediyenin 630.000 m2 pay almasýna raðmen, Nazým Ýmar Planý beklentimi karþýlamadýðý, yatay imar öngördüðü için 2.50 lerden çýktým...Ve burada da yazdým...
Ta kii, 19 Nisan 2019 tarihli Mahkeme kararýna dek...Mahkeme kararýna dayanak olan, BÝLÝRKÝÞÝ, GAYRÝMENKUL DEÐERLEME UZMANI RAPORU ve MÝPAZ AVUKATLARININ, kýytýrýk yeþil alan için istedikleri m2 tazmin bedelinin GEREKÇELERÝ... Bunlarýn detaylarýna henüz ulaþamadým, ama tahmin edebilmek için kolay...
1.40 lardan tekrar aldým ve burada gerekçeleriyle anlattým...
ÜYk, bence hayatýnýn en doðru kararýný vermiþtir...
-Ýdari Yargýdaki, imar dosyasýnýn yeniden deðerlendirilmek için Belediyeye geri gönderilmesi,
-590+faiz eklenecek mahkemenin lehe sonuçlanmasý,
-GYO nun gündeme gelmesi
-Trump Tower gibi Arsayý da satýn almasý,
-Arsanýn baþkasýna satýlmasý
-Yatýrým Bankasý giriþimi ile Arsamýzýn bir þekilde iliþkilendirilmesi, yani yatýrýmýna bu arsadan baþlanmasý veya bu arsa için yatýrým bankasý adýmýnýn atýlmýþ olmasý...
Bunlardan biri veya birkaçýnýn gerçekleþmesi ihtimali....Bu durumda neler olabileceði...
Beni nasýl MÝPAZ a hapsetti ise, ÜYK yý da bu ihtimaller MÝPAZ a çekmiþ olabilir...
Benim yatýrdýðým devede kulak, ÜYK þimdiden 15-16 trilyon yatýrdý...
Allah yolunu açýk etsin...Allah O na kolaylýk versin...Umarým bizleri üzmeden yoluna devam eder...
Asla yatýrým tavsiyesi deðildir...Kötü savaþ ortamýna raðmen, 15 gün önceye göre %30 a yakýn yukarýdadýr...
Yazdýklarým sadece mevcut ortaklar ile dertleþmedir...Yukardaki ihtimallerin hiçbiri gerçekleþmeyebilir...
Yer Ýmleri