ben mipazin kar acikladigini 9 senede bir kere gordum oda sanirsam 10 milyonluk bi konut satisindan GM 8 d cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ben mipazin kar acikladigini 9 senede bir kere gordum oda sanirsam 10 milyonluk bi konut satisindan GM 8 d cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Dyhol ciklet parasina 50 kurusa dohol le birlestirdigi gibi bunuda birlestirirse sasirmam ama
GM 8 d cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Zamanind dyhol cok kisinin cani yandi
GM 8 d cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kýdemli üyesin birde ilginç keþke "itibarýndan al " diye bir seçeneði olsaydý sitenin.
Geçen seneki 9 aylýk zararý 6 milyon. Bu yýl 3 milyona düþtü. Son 3 aylýk zararý 271 bin.. Bedelli sermaye artýrýmý yaptý kýsa vadeli banka borçlarýný kapatmak için. Zarar o yüzden azaldý. Sadece faizi düþük uzun vadeli borçlarý var.
O kadar art niyetli yazmýþsýnýz kendini açýk etmiþsin. Senin gibi 1-2 kiþi daha saçmalamýþ bugün. Burada faaliyet gösteren bir fabrika yok. Ciro yok. 4 çalýþan 1 de arsa var. Tek beklenti arsa ile ilgili haber. O yüzden bu zarar ile kaç taban olacak felan diye konuþnak saçmalama bile deðil tamamen ÜYK uþaklýðý.
Ondan bi once 1.76 lara kadar cikartip seans durdurmayla birlikte kucaga verip 1.46 lara kdar salmisti belki de hareketi o yapmistir simdi alan baskasindir belki belli olmaz GM 8 d cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Þirketin elindeki kayda deðer tek mal varlýðý malum arsa. Doðan bir çok þirketini gözden çýkardý ancak resmen bir masa bir sandalye faaliyetlerine devam eden bu þirketine ve arsasýna dokunmadý. Elbet burayla ilgili bir planý vardýr..bu arsayla ilgili imar sorunlarý çözülürse akýllarýndaki projeyi hayata geçirmek için önce gyo olur.. þirketin dohol bünyesine alýnarak fesih edilmesi ve dohol üzerinden bu yer için proje yapmasý mantýklý olmaz..ha arsayý satarsa o zaman iþler deðiþir...
Asla Yatýrým Tavsiyesi Olamaz.
Yuzde 20 si piyasada olan bi sirketi yok pahasinami sirkete birlestirir yada satin alir artik aydin doganin insafindaGM 8 d cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer Ýmleri