geçen perþembeden beri mal satýyorlar bence. bugün de bunu bahane edip aþaðýlara çekebilirler. 0,97 den buralara gelmiþ biir kaðýt sonuçta.
o kadar olumsuz olsa taban olmasi gerekmez mi?
Yatirim tavsiyesi icermemektedir. Her yatirim karari duyumlarla degil sahsi arastirmalar ile alinmalidir. En uzman kisiler bile bir menkulun degerinin artip azalacagini kesinlikle bilemez.
Yatirim tavsiyesi icermemektedir. Her yatirim karari duyumlarla degil sahsi arastirmalar ile alinmalidir.
þu haber de gelmedi gitti. biz ne bekliyoruz nasýl haberler çýkýyor. baht olacak önce...![]()
yuhhh ya bir gazete haberi nelere mal oluyor hakikaten þu doðan yatýrýmcýlarý diken üstünde olacak herzaman o belli oldu
çok önemli beklentisi olan bu kaðada bile sýçrýyosa bu yuhh artýk diyorum baþka biþey demiyorum.
saat 3 den sonra toparlamaya baþlýyacaktýr
ytd.
hisse amma haberin gölgesinde kaldý beklentisi güçlü olan bir hisse sabýr sabýr
ytd.
Dohan holding yatýrým bolumu banu hn la yarým saat gorustum ve adam akýllý acýklama býle yapamýyor sadece soyledýgý gazate haberýnýn bu kadar etkýlememesý gerekýyor soyledýgý bu hýsseler -% 5 yapmýs bu normal miþ haber le alakasý yokmu boyle sac saban býr yatýrým bolumu olamaz ya
Yer Ýmleri