-
atatp
Bağlı ortaklığımız ATP Capital Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığı A.Ş. (ATP Capital) Yönetim Kurulu'nun 04.02.2026 tarihli toplantısında; ATP Capital'in İTÜ Teknokent'te faaliyete geçirdiği Cloudone Bilişim ve Teknoloji A.Ş. bünyesinde, Veri Bilimi ve Yapay Zeka Ürün ve Hizmetleri sağlayan ekibin oluşturulmasına ve oluşturulacak ekibin ileriye dönük değer yaratacak yeni girişimlere olanak sağlayan faaliyetlerde bulunmasına karar verilmiştir.
-
kcaer
Kocaer Çelik Sanayi ve Ticaret A.Ş. Yatırımcı İlişkileri Genel Müdür Yardımcısı ve Kurumsal Yönetim Komitesi Üyesi Sayın Zümrüt Can Ambarcı, Şirketimizdeki tüm görevlerinden 4 Şubat 2026 tarihinde ayrılmış olup, Sermaye Piyasası Kurulu'nun II-17.1. Kurumsal Yönetim Tebliği'nin 11'inci maddesinde öngörülen görevlerin yerine getirilmesi için gerekli atamalar süresi içinde yapılacaktır.
İşbu açıklamamızın İngilizce çeviri metinlerinde herhangi bir farklılık olması durumunda, Türkçe açıklama esas kabul edilecektir.
-
*RUBNS-Rubenis Tekstil 2025 yılı 12 aylık konsolide olmayan net dönem zararı -152.831.318 TL (Önceki 48.312.724 TL)
-
*çin'de chinext fiyat endeksi %1,0 düşüşle 3277,72 puandan açıldı
-
*çin'de shenzhen bileşik endeksi %0,9 düşüşle 2661,34 puandan açıldı
-
*çin'de shanghai bileşik endeksi %0,7 düşüşle 4075,03 puandan açıldı
-
*hong kong hang seng tech endeksi %1,3 düşüşle 5295,89 puanla açıldı
-
*hong kong hang seng endeksi %0,8 düşüşle 26627,95 puanla açıldı
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız