*çin'de shanghai bileşik endeksi %0,4 düşüşle 4115,92 puandan açıldı
*çin'de shanghai bileşik endeksi %0,4 düşüşle 4115,92 puandan açıldı
atsyh
Şirketimiz ve bağlı ortaklıklarımız faaliyetlerine olağan akışı içerisinde kesintisiz olarak devam etmektedir.
Sermaye yapısına ilişkin yürütülen süreçler, Şirketimiz ve bağlı ortaklıklarımızın operasyonel faaliyetlerini ve finansal yapısını etkilememekte olup, mevcut iş planlarımız doğrultusunda çalışmalarımız sürdürülmektedir.
Öte yandan, daha önce kamuya duyurulan şirket alım sürecine ilişkin olarak hedef şirkete yönelik değerleme ve inceleme çalışmaları devam etmektedir. Süreç planlandığı şekilde ilerlemekte olup, gelişmeler Sermaye Piyasası Mevzuatı çerçevesinde kamuoyu ile paylaşılacaktır.
Kamuoyuna saygıyla duyurulur.
SPK, İdealist Gayrimenkul ve Girişim Sermayesi Portföy Yönetimi AŞ’nin sermaye artırımına onay verdi
12/02/2026 23:52:44
SPK, İdealist Gayrimenkul ve Girişim Sermayesi Portföy Yönetimi AŞ’nin sermaye artırımına onay verdi.
SPK Bülteni'nde yer alan açıklama şöyle:
İdealist Gayrimenkul ve Girişim Sermayesi Portföy Yönetimi AŞ’nin 40.000.000 TL olan çıkarılmış sermayesinin 50.000.000 TL’ye artırılmasına izin verilmesi talebi olumlu karşılanmıştır.
SPK, Empa Elektronik’in halka arzına onay verdi
Sermaye Piyasası Kurulu, Empa Elektronik Sanayi ve Ticaret AŞ’nin halka arz başvurusunu onayladı. Şirketin mevcut 141 milyon TL olan sermayesi, 29 milyon TL bedelli artışla 170 milyon TL’ye yükseltile...
Akçansa'nın net karı 2025 yılı genelinde 726 milyon TL oldu
hektas
Şirketimizin Tüzel Kişi Yönetim Kurulu Başkan Vekili AKDENİZ Chemson Kimya Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi'nin aldığı Yönetim Kurulu Kararına istinaden, Şirketimizin 12.02.2026 tarihli kararı gereği; Tüzel Kişi Yönetim Kurulu Başkan Vekilimiz AKDENİZ Chemson Kimya Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi adına hareket eden gerçek kişi Hüseyin Fazıl ORAL' ın yerine Mehmet Hadi TUNÇ atanmış olup, Sayın Mehmet Hadi TUNÇ ' un özgeçmişine ekte yer verilmiştir.
Şirketimizin Tüzel Kişi Yönetim Kurulu Üyesi OYTAŞ İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi'nin aldığı Yönetim Kurulu Kararına istinaden, Şirketimizin 12.02.2026 tarihli kararı gereği; Tüzel Kişi Yönetim Kurulu Üyemiz OYTAŞ İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi adına hareket eden gerçek kişi Volkan ÜNLÜEL' in yerine Oğulcan TOPER atanmış olup, Sayın Oğulcan TOPER' in özgeçmişine ekte yer verilmiştir.
Pay sahiplerimize ve kamuoyuna saygılarımızla duyurulur.
*AKCNS-Akçansa 2025 yılı 12 aylık konsolide olmayan net dönem karı 726.200.000 TL (Önceki 2.189.177.000 TL)
Kalyon Güneş Teknolojileri güneş panellerinin satışına ilişkin 61,2 milyon liralık sözleşme imzaladı
12/02/2026 20:43:33
Kalyon Güneş Teknolojileri güneş panellerinin satışına ilişkin 61,2 milyon liralık sözleşme imzaladı.
KAP açıklaması şöyle:
Şirketimiz ile yurtiçi yerleşik muhtelif şirketler arasında güneş panellerinin satışına ilişkin sözleşmeler imzalanmıştır. Söz konusu sözleşmelerin toplam bedeli KDV hariç 61.158.155,49 TL olup 2026 yılı ilk çeyreği sonuna kadar sözleşme konusu panellerin teslimi ve hasılata yansıması planlanmaktadır.
Yer İmleri