evet, cüzi bir miktar býraktým takibe devam etmek için 1/4.. büyük lotlarý olan biri deðilim
evet, cüzi bir miktar býraktým takibe devam etmek için 1/4.. büyük lotlarý olan biri deðilim
borsada para geçer çakýl taþý deðil, kimse tanýmadýðý kiþilerin dedikleriyle al sat tut kararý vermesin ...
yaptýðým tüm tahmin ve yorumlar kesinlikle yatýrým tavsiyesi deðildir
64 e de ýsýnma turlarý yapýyor
60 üstü bari kalaydý bugün![]()
borsada para geçer çakýl taþý deðil, kimse tanýmadýðý kiþilerin dedikleriyle al sat tut kararý vermesin ...
Fiyat Lot Yüzde
1,64 232 0,08%
1,65 29.305 9,55%
1,66 70.463 22,97%
1,67 105.313 34,33%
1,68 50.121 16,34%
1,69 18.298 5,97%
1,70 26.401 8,61%
tahtada incin top oynuyor iþlem hacmi yerlerde
allahtan fazla alýcý yok yoksa hiç acýmayacak kar..sizler![]()
Özet Bilgi
2017 Yýlý Olaðan Genel Kurul Çaðrý Bildirimi
Yapýlan Açýklama Güncelleme mi ?
Hayýr
Yapýlan Açýklama Düzeltme mi ?
Hayýr
Yapýlan Açýklama Ertelenmiþ Bir Açýklama mý ?
Hayýr
Genel Kurul Çaðrýsý
Genel Kurul Tipi
Olaðan Genel Kurul
Hesap Dönemi Baþlangýç Tarihi
01.01.2017
Hesap Dönemi Bitiþ Tarihi
31.12.2017
Karar Tarihi
02.03.2018
Genel Kurul Tarihi
30.03.2018
Genel Kurul Saati
14:00
GK'na Katýlým Ýçin Pay Sahibi Olunmasý Gereken Son Tarih
29.03.2018
Ülke
Türkiye
Þehir
ÝSTANBUL
Ýlçe
BEÞÝKTAÞ
Adres
Mercure Ýstanbul City Bosphorus Hotel, Barbaros Bulvarý No:165 Balmumcu 34349
Gündem Maddeleri
1 - Açýlýþ ve Toplantý Baþkanlýðý'nýn seçilmesi
2 - Þirket Yönetim Kurulu'nca hazýrlanan 2017 Yýlý Faaliyet Raporunun okunmasý, müzakeresi ve onaylanmasý,
3 - 2017 Yýlý hesap dönemine iliþkin Baðýmsýz Denetim Rapor Özeti' nin okunmasý,
4 - 2017 Yýlý hesap dönemine iliþkin Finansal Tablolarýn okunmasý, müzakeresi ve onaylanmasý
5 - Yönetim Kurulu üyelerinin Þirketin 2017 yýlý faaliyetlerinden dolayý ayrý ayrý ibra edilmesi,
6 - Yönetim kurulunun kar daðýtýmý ile ilgili teklifinin görüþülerek onaylanmasý,
7 - Kurumsal Yönetim Ýlkeleri gereðince Yönetim Kurulu Üyeleri ve Üst Düzey Yöneticiler için "Ücret Politikasý" ve politika kapsamýnda yapýlan ödemeler hakkýnda Pay Sahiplerine bilgi verilmesi ve onaylanmasý,
8 - Yönetim kurulu üyelerinin seçimi ve görev sürelerinin belirlenmesi,
9 - Yönetim Kurulu üyelerinin ücretlerinin belirlenmesi,
10 - Türk Ticaret Kanunu ve Sermaye Piyasasý Kurulu düzenlemeleri gereðince yönetim kurulu tarafýndan yapýlan Baðýmsýz Denetim Kuruluþu seçiminin onaylanmasý,
11 - Þirketimiz Esas Sözleþmesi'nin Merkez ve Þubeler" baþlýklý 5'inci ve "Tahvil ve Diðer Menkul Kýymetlerin Çýkarýlmasý" baþlýklý 10'uncu maddelerinin deðiþtirilmesine iliþkin tadil tasarýsýnýn Genel Kurul'un onayýna sunulmasý
12 - Sermaye Piyasasý Kurulu düzenlemeleri çerçevesinde þirket tarafýndan 3. Kiþiler lehine teminat, rehin, ipotek ve kefalet verilmediði ve bunlarla ilgili gelir ve menfaat elde edilmediði hakkýnda genel kurulun bilgilendirilmesi,
13 - Kurumsal yönetim tebliði II.17.1 tebliði 10. Yaygýn ve süreklilik arz eden iþlemler maddesi gereði hazýrlanan iliþkili taraf iþlemler raporu hakkýnda bilgi verilmesi,
14 - Þirket'in 2017 yýlý içerisinde yaptýðý baðýþlar hakkýnda pay sahiplerine bilgi verilmesi ve 2018 yýlýnda yapýlacak baðýþlar için üst sýnýr belirlen
15 - Yönetim kontrolünü elinde bulunduran pay sahiplerine, Yönetim Kurulu Üyelerine, üst düzey yöneticilere ve bunlarýn eþ ve ikinci dereceye kadar kan ve sýhrî yakýnlarýna; Türk Ticaret Kanunu'nun 395. ve 396. maddeleri çerçevesinde izin verilmesi ve Sermaye Piyasasý Kurulu Kurumsal Yönetim Tebliði doðrultusunda 2017 yýlý içerisinde bu kapsamda gerçekleþtirilen iþlemler hakkýnda Pay Sahiplerine bilgi verilmesi,
16 - Dilek ve görüþler
Gündemde Yer Alan Hak Kullaným Süreçleri
Kar Payý Daðýtým
Genel Kurul Çaðrý Dökümanlarý
EK: 1
çaðrýmetni.pdf - Ýlan Metni
EK: 2
VEKALETNAME.pdf - Diðer Genel Kurul Çaðrý Dokümaný
EK: 3
esassözleþmetadil.pdf - Esas Sözleþme Tadil Metni
Ek Açýklamalar
Þirketimizin 2017 yýlý Olaðan Genel Kurul Toplantýsý 30.03.2018 tarihinde Cuma Günü saat:14:00'de "Mercure Ýstanbul City Bosphorus Hotel, Barbaros Bulvarý No:165 Balmumcu 34349 Beþiktaþ, Ýstanbul" adresinde yapýlacaktýr. Çaðrý metni ekte yer almaktadýr,
Kamuoyuna Duyurulur
görüþülecek konulara kar daðýtýmýnýda eklemiþler
yaww formalitedende olsa o yazýlýrmý oraya utanmada yok bunlarda
bu arada kapanýþta tam yakýþan rakamdan 1,64 ten oldu
60 altýna düþmediðine þükür edecek noktadayýz haftaya allah hepimizi korusun bunlardan....
Kar Payý Daðýtým Ýþlemlerine Ýliþkin Bildirim A+ A-
Özet Bilgi
Dönem Zararý ve Geçmiþ Yýllar Zararlarý Nedeniyle Kar Payý Daðýtýlamayacaðýna Ýliþkin Yönetim Kurulu Kararý
Yapýlan Açýklama Güncelleme mi ?
Hayýr
Yapýlan Açýklama Düzeltme mi ?
Hayýr
Yapýlan Açýklama Ertelenmiþ Bir Açýklama mý ?
Hayýr
Yönetim Kurulu Karar Tarihi
02.03.2018
Nakit Kar Payý Ödeme Þekli
Ödenmeyecek
Pay Biçiminde Ödeme
Ödenmeyecek
Nakit Kar Payý Ödeme Tutar ve Oranlarý
Pay Grup Bilgileri
Ödeme
1 TL Nominal Deðerli Paya Ödenecek Nakit Kar Payý - Brüt(TL)
1 TL Nominal Deðerli Paya Ödenecek Nakit Kar Payý - Brüt(%)
1 TL Nominal Deðerli Paya Ödenecek Nakit Kar Payý - Net(TL)
1 TL Nominal Deðerli Paya Ödenecek Nakit Kar Payý - Net(%)
MERKO, TRAMERKO91A5
0
0
0
0
Pay Olarak Kar Payý Ödeme Tutar ve Oranlarý
Pay Grup Bilgileri
Pay Biçiminde Daðýtýlacak Kar Payý Tutarý(TL)
Pay Biçiminde Daðýtýlacak Kar Payý Oraný(%)
MERKO, TRAMERKO91A5
2017 yýlý finansal tablolarýnda zarar oluþmasý ve geçmiþ yýl zararlarý bulunmasý nedeniyle kar payý daðýtýmý yapýlamayacaðý hususu yapýlacak ilk olaðan genel kurul toplantýsýnda ortaklarýn bilgisine sunulacaktýr.
aaa çok pardon zaten daðýtmayacaz zarar ettik demiþler bundan önce gelmiþ bu haber
tühh kaçýrmýþýz görememiþiz günahlarýný aldýk![]()
Yer Ýmleri