yani olanlar tam komedi, spk ky yi ne zaman koruyacak.???
yani olanlar tam komedi, spk ky yi ne zaman koruyacak.???
Bu fiyattan bedeli olur bunlarýnda isteði bu (g.ö) bu bedelliye katýlým olmayacak ve yeni patron 13 milyonluk dolaþýmdaki lotlarý 1 TL den Alican buda þirketin%25.5 sadece bedelinden alacaðý lot borsadan bu fiyattan kimse lot satmiyor bedeliyle bu fiyattan kimse girmeyecek g.ö için bir þirketi ele gecirmenin en kolay yolu yeni patrona bu kagitaki herkes alýþacak .yukarýdaki bir arkadaþ %5 bizde diyor eðer ki olot sizdeyse bu kaðýdýn gitmemesini tek nedeni de budur .o arkadaþ gibi baþkalarýnda burda yüklü malla bekliyorlarsa yandý keten helva gemiyi terkeden fareler kurtulacak edemeyen keçiler daha burda çok volta atarlar yukarýdaki arkadaþlarla tartýþmak için yazmýyorum kusura bakmasinlar ama bu böyle oldu.ben 40 bin lotumu cumaya kadar verip çýkarým 15 bin zararla cumayý bekliyecem bakalým durum ne gösterecek patron ve %5 Lee düþünsün þirketi nasýl kara geçirir ve kurtuluruz diye.ytd
630 bin lot la yola devam[emoji3] 1.55ten en son satmstm(2016) öncesi 1.90 sattým(2014)þu an1.15 maliyetle bekliyorum 2.20 de gecen satmadým..Koç um ötesi yok batsa da umrumda degil patronlar düþünsün...Vatan için caným feda....Bu bir oyun....
Discovery cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
simdi birileri cikar yazar ben onlardan once cevap vereyim; hala 13200 lotum var ve kendi kendime hergun kufur ediyorum niye bu kalanlarida satmadim diye. 250 bin lot civari hissemi yilbasindan sonraki yukseliste 1.90 civari ortalama ile sattim ama ilk almis oldugum lotlarimi satmadim ( tamamen salakca bir duygusalliktan)
ilk bu hisseye 13.200 lot ile 2015 yilinin subatinda 1.24 ortalama ile bulasmistim
Keske satsaymissiniz, bu sayede yuzde 5 yerine yuzde onluk ortak olurdunuz bugun itibariyla. 2 civarinda cok dedik ama dinletemedik kimseye bu hisseye atlamayin , bir cacik olmaz biz zamaninda bir Esseklik ettik 3 yil cezasini cektik siz etmeyin eylemeyin. Bu sirketin kendi ortaklarini sahip oldugu diger sirkete usulsuz ve piyasa fiyatini gozetmeden mal satiyor, gizli kar transferi yapiyor yunan sirketine dedik ama genede kyt bosuna kyt degil. 0.60 dan 2 tl lere gidince basliyor guzideler bunu yeri burasi degil en az 5 ederi var, yok ben 2 ayda 3 rakamli eski TL tepesini gormesini bekliyorumlar, sahte hocalar, ustadlar grafik ve bilimum sacmaliklar dolduruyordu topigi
Þimdilik benden bu kadar . tekrar uðrarým belki duruma göre zarardan satmakta varmýþ.
havasý söndü yine gideceksen git napion a.q...........
Haberi yorumlayacak var mý
Yer Ýmleri