Yatýrým tavsiyesi içermez ve asla yatýrým tavsiyesi DEÐÝLDÝR.
Rsi þiþik hisse arþa kadar çýktý illaki bu nefes alma durumu olacaktý biraz dinlenmesi þarttý. Asýl bu olay olmasaydý büyük sýkýntý olurdu bence. Ben de cuma günü genel kuruldan sonra yeþil yakar diye umuyorum hatta cumaya bile kalmayabilir. Çünkü düþünüyorum olumsuz yaný hiç yok. Tek olumsuz taný nefessiz gitmesiydi o da aradan çýkmýþ oldu. Sonuçta bu hisse bölünecek. Þirketle birlikte bölündükten sonra yapacaðý yatýrýmlarý karþýlaþtýrýyorum 40 larda bölünecek gibi. Eðer bu tabanlarý göremeden gitseydi 70 80 lere gelirdi ve o zaman daha korkutucu bir hal alýrdý.
HTC U11 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Þirket'imiz Merko Gýda Sanayi ve Ticaret A.Þ.' nin QNB Finansbank'ta bulunan KGF teminatý kapsamýnda kullanmýþ olduðumuz 01987-KX-000000000004 referanslý, 18.03.2022 vadeli, 1.370.004 USD ana para bakiyeli kredisinin erken kapatýlmasýna karar verilmiþ olup, 14.10.2020 (bugün) tarihi itibariyle kapatýlmýþtýr.
Kamuoyuna duyurulur.
AT yarýþý Gibi borsa dan Tüyo bekleyenlere yatýrým tavsiyesi içermez yazdýklarým öngörülerim arkadaþ sohbeti düþünmek gereklidir almak satmak size aittir çünkü para sizindir ..
Yer Ýmleri