ah şu acemiler .... bakmayınız görünüz ... bol kazançlar arkadaşlar . ytd
ah şu acemiler .... bakmayınız görünüz ... bol kazançlar arkadaşlar . ytd
In three words I can sum up everything I've learned about life: it goes on.
Yukarý hareket baþlamýþtýr diyeli iki saat, "ah þu acemiler.. bakmayýnýz görünüz" diyeli bir saat geçmiþ aradan. Hisse de bir hareket yok ama.) Borsaya ilk 1990 yýlýnda girdim. tezsan hissesi vardý o günlerde. Ýyi para kazandýðýmda oldu kaybettiðimde.. böyle büyük laflar edenleri de çok gördüm..
Konumuza gelelim; Merko'nun sermayeye katýlým karþýlýðý kullanacaðý paranýn onayý belki bugün deðil ama muhtemelen bu hafta sonu yada bir sonraki haftaya kadar SPK'dan çýkacaktýr. Bu vakit geldiðinde güzel bir hareket olacaktýr. Hatta bu süreç bitmeyecek. Daha sonra yine kullanacak deðiþik yatýrýmlar için bu kredi havuzunu. Bu süreç devam ettiði sürece, ki edecek.. bu hisse çok iyi yerlere gelecektir. Bekleyen iyi ekmek yer. Bunun tek istisnasý SPK'nýn bu iþe taþ koymasý.. ytd diyorum..
Herkese bol kazançlar..
ZTE Blade V6 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
merko.jpg
1.74 de bi desteði var zaten bugun çalýþmýþ ben yarýnda düþüþ bekliyorum bütün göstergeleri sat durumunda ufak bi düþen kanal yapmýþ kendine 1.82 üstü kapanýþlar lazým
bizi bitirdin be merko...
Dün çıkış başladı . Yön yukarı ... bireysel cevap yazmıyorum .
bu hokuspokus cuma günü mepete de gelmiþti yazdý yazdý gazladý gazladý patron 3,18 lerden 1 günde 2,50 lere çaktý kaðýdý
buraya geldiyse artýk moku iyice yedik demektir![]()
borsada para geçer çakýl taþý deðil, kimse tanýmadýðý kiþilerin dedikleriyle al sat tut kararý vermesin ...
yaptýðým tüm tahmin ve yorumlar kesinlikle yatýrým tavsiyesi deðildir
Sermayede Doğrudan %5 veya Daha Fazla Paya veya Oy Hakkına Sahip Gerçek ve Tüzel Kişiler
Ortağın Adı-Soyadı/Ticaret Unvanı Sermayedeki Payı(TL) Sermayedeki Payı(%) Oy Hakkı Oranı(%)
AETNA S.A. 6.772.871,97 24,95 24,95
MERKO HOLDİNG AŞ 6.098.106,66 22,46 22,46
DUNCAN JOHN BLAKE 1.846.472 6,8 6,8
DİĞER 12.432.549,37 45,79 45,79
TOPLAM 27.150.000 100 100
Yer Ýmleri