fakir.jpg
Yuvarlak içinde göründüðü üzere fibonacci desteði çok iyi çalýþmýþ burasý aþaðý kýrýlmadýðý sürece ben bu hisseyi satmam yukarý hareket beklerim
fakir.jpg
Yuvarlak içinde göründüðü üzere fibonacci desteði çok iyi çalýþmýþ burasý aþaðý kýrýlmadýðý sürece ben bu hisseyi satmam yukarý hareket beklerim
Ayrýca baktýgým bütün indikatörlerde dipten dönüþ görüyorum bi süre kýpýrdamadan bekliycem bakalým
iþtah yok hala... film bitti demek için erken bir süre daha takip edilmeli...zaten eski fiyatlarýnda þuan buralarýn da altýna gelmesi mantýksýz görünüyo.. ama bu MERKo MERKebinden hersey beklenir o ayrý tabi...
Bugün davet etmiþler 5 milyon hisse için yarýn ata satýþý baþlar 1.20 ye yolculuk var gibi hepimize geçmiþ olsun arkadaþlar
Resmen adamlar halka arz yapýyor spk ne diyecek bakalým bu iþe o baþka birde þok tahsisiliyi onaylamazsa bunlar ne yapacak tahsisli olmadan satýþa neden izin veriyorlar bunlar adamlar para vermeden para kazanýyor öyle bize verse patron hisseyi niye GEM e para kazandýrýyor biz 2.00 den aldýk adamlara 1.33 den mal veriyor
Þeytanýn avukatlýðýný yapayým.
Nereden biliyoruz, GEM denen þirketin parayý verdiðini. Belki Alister( babasýda manüpülatordü, oðlunun öyle olduðu açýk, ailecek var bi ....lik) gitti dediki sizin þirketin üzerinden ben parayý vererek bir operasyon yapacaðým, sizde aradan 1-3 milyon arasý para kazanacaksýnýz, risk sýfýr. Alister ....side %28 olan halka açýklýðý %70 üstüne hiç hisse fiyatý çökmeden satabildi. Ölmüþ .... babasý %30 unu halka itelemiþti. Oðluda onu ....likte geçerek %40 daha halka arz ediverdi.
ASUS_Z00AD cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Amacý ne olabilir? Aldýgý parayý cebine mi indirecek?Bu þekilde yapmaktansa neden direk sirketi bi baþkasýna satmýyorlar?%70 açýklýk bu fiyattan hayra alâmet deðil !..kim talepte bulunur da alýr bu hisseyi bu durumda Gem de evet paravan olabilir Nasýl bi bataklýk bu Merko....
Discovery cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu güne kadar takaslar ve hisse geçmiþ grafikleri benim için ümit vadediyordu fakat GEM in önceki davette sadece satýþ yaptýðý kadar hisse almasý ve kalan hisseleri almamasý þirketin buna raðmen tekrar emanet hisse vererek tekrar 15 günlük süre vermesi artýk bu iþin niyetinin ne olduðunu acý da olsa gösterdi bize GEREL de 5 günlük süre verilirken bizde 15 günlük sürenin verilmesi hergün ATA tarafýndan yavaþ yavaþ yine hisse satýlacaðýnýn kanýtý gibi bakalým bugün satýþa baþlarsa ATA zarar felan bakmadan artýk kol mu gövdemi deyip kesmek atmak en iyisi gibi en fazla dayanacak 1,30 a kadar beklemeli gibi zaten altý uçurum adamlarýn öyle ky gibi bir derdi yok bence bu saatten sonra þirket gibi de bir dertleri yok resmen þirketi ikinci kez halka arz ediyorlar takaslara çok güvenmiþtim ama görüyorumki o takaslarý biz bu hale getirmiþiz özellikle 1,50 altýnda maliyet düþürme çabasý ve 1,30 dan dönecek havasý alýmlarý artýrdý ve Ata bu sayede malý boþalttý kötü oyuna geldik beyler girin girdi artýk çýkmaz
Yer Ýmleri