Patron vakit daralýyor tahsislideki hisseleri yerine koyman gerekiyor ama sen kaðýt gitmesin diye mal veriyorsun yanlis yoldasýn elindekileri bari kaybetme býrak kaðýdýn önünde durmayý bu saatten sonra senin gücünde yetmeyecek kaðýdýn önüne set kurmaya.genel kurulda sýkýntý yaþama,elindeki yüzdeyi bari koru çoðunluk elinde kalsýn.
Redmi Note 8 Pro cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu gün 1.44 girdim kaðýda biraz üfledim....Nefesim Kuvvetlimi yarýn belli olur.....Herkese bol kazançlar....
Son düzenleme : sontrader; 18-06-2020 saat: 22:58.
2019 1. ayda 1.60 haftalýk kapanýþ yaptýðý yer var ...Yarýn cuma ....O çanaðý tamamlayacaksan eðer spekcim yarýn tamamlamalýsýn.....Haftaya pazartesi de 1.7 leri gösterip bir iðne atarsýn....Böyle yazdýðýma bakmayýn yorumlarým yaklaþýk 15-20 dakikalýk grafik incelmesi sonrasý oluþmuþtur....Kaba yerlerimizden sallamýyoruz....Yatýrým tavsiyesi tabiki deðildir....
Bugün 1.47 den 10.000 adet aldim. Iyi cesaret bendeki ama endeks hisselerini alip yan hisseleri satmacaya denk geldik iyimi. Simdi bekle dur gunlerce yada haftalarca
Ay sonu merko kurulu var,tabii ki ertelenmez ise.Redmi Note 9 Pro cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer Ýmleri