Böyle iþlemler iyidir. Aksi halde kimse satmaz. Þirketin yakýnda konusunu bilemem ama iyi bir haber göndermesini bekliyorum.
Redmi Note 7 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Burada yer alan yatýrým bilgi, yorum ve tavsiyeleri “Yatýrým Danýþmanlýðý” kapsamýnda deðildir. Yatýrým danýþmanlýðý hizmeti, Aracý Kurumlar ile müþteri arasýnda imzalanacak yatýrým danýþmanlýðý sözleþmesi çerçevesinde sunulmaktadýr.Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanýlarak yatýrým kararý verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doðurmayabilir.
Sn. dide,
Konusunu bilmediginiz iyi haberleri bekleyebilirsiniz.
Ben @muhtar63 beye cevap verdim!
Ben de kimseye cevap vermedim, kendimce yorum yazýyorum sadece.
Redmi Note 7 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Burada yer alan yatýrým bilgi, yorum ve tavsiyeleri “Yatýrým Danýþmanlýðý” kapsamýnda deðildir. Yatýrým danýþmanlýðý hizmeti, Aracý Kurumlar ile müþteri arasýnda imzalanacak yatýrým danýþmanlýðý sözleþmesi çerçevesinde sunulmaktadýr.Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanýlarak yatýrým kararý verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doðurmayabilir.
Hiç bir þey anlamadým cevabýnýzdan, geçmiþ yazýlarýnýza bakýn Merko hakkýnda hep olumsuz yorum yaptýnýz ve ben dahi etkilendim o olumsuz yorumlarýnýzdan, geçmiþte hatýrý sayýlýr lotlar vardý elimde ve çok iyi hatýrlýyorum o zaman 1.51 den sattýðým büyük lotlarýmý sonrasýnda 2.05 ten aldým ama geçmiþ lot sayýlarýmýn üçte biri kadardý. Yazdýklarým al-sat-tut ve yatýrým tavsiyesi deðildir.
Þimdi vaktim yok bey efendi, size geçmiþ tarihlerde yaptýðýnýz olumsuz yorumlarýnýzý tarihi ve hissenin o günkü fiyatlarýyla alýntý yaparak paylaþacaðým. Ben bu hisse net hesabýný da sýrf senin gibi geçmiþte bir hissede olumsuz cevap yazan birisine cevap vermek için açmýþtým. Ýlk yorumuma gidin görürsünüz hesabýmý niye açtýðýmý. Görüþmek üzere iyi günler diliyorum þimdilik.
Maaþallah bu seviyeden maliyet yapýlmasý da bir iþaret.
Dönemeç'e 1 kaldý çok þükür.
Haftaya Allah Kerim.
Asla yatýrým tavsiyesi deðildir.
Ancak bir aptal suyun derinliðini iki ayaðýyla ölçer..Afrika özdeyiþi
Yer Ýmleri