Alıntı Originally Posted by GE90 Yazıyı Oku
Ben de anlamadım, geçen gün Vakıfbank şubesinde 17'nin üstünü zar zor telafuz ediyorlardı küsüratlarla, kaç müşteri atar gider yaptı başkaları 19-20 veriyor diye, umursamadılar. Sonra burada yine yüksek oranlar paylaşılmaya devam edildi. Pazarlık becerisiyle mi ilgili diyeceğim ama masadan kalkıp gideni de umursuyor görünmüyorlardı.

ÖB müşterisi olup olmamak oranlara etki ediyor olabilir belki. Ancak Burgan özelinde konuşursak onlar da 100k-1M fark etmez 19 veriyoruz, 1M üstü oran düşüyor demişti.

Banka tarafında müşterinin tüm bankalardaki toplam mevduatını görebildikleri bir sistem var mı bilmiyorum. Bu kadar özel bir bilgi açık olarak görüntülenemiyordur herhalde.

1M üstü varlığı olan nitelikli yatırımcı kapsamına girer diye bir bilgi vardı ama 1M aynı bankada olunca mı şartlar değişiyor yoksa farklı bankalardaki varlıkların toplamına bakarak mı sınıflandırıyorlar bilgim yok.

Aynı banka özelinde oranlar arasındaki bu farklar kurumdan kaynaklanamayacağına göre ya şube ya da müşteri faktörü etkili olmalı.
Burada bazı tipler ''şehir efsanesi oran'' paylaşıyor.İstersen bankada 100 milyonun olsun,onların aldığı oranı alamazsın..Türkiyede birtek onlara veriyorlar o oranları...Boşuna kendini yorma..

Bak adam yazmış,bankanın sahibi gibi davranacaksın diye hele bir de MT'e ana-avrat söversen bence 25 bile verirler...Belki şubenin anahtarını bile teslim ederler..