Süreci yeni yasayanlar veya daha once bedelliye girmemia olanlarin kafasi karisik ve saskinlik icersindeler.ruchanlarimi ilk gun sattigimi bedelliye katilmayacagimi yazmistim.varsin benim hakkimi patron kullansin.surecte tek şaşırdığım sey benim ruchanlarimi 0.03 kr gibi bir rakama satabilmemdi.onun dışında hersey normal akisinda yürüyor.boyle olmasi bir noktada iyi ruchanlari patronun kullanmasi uzun vade için olumlu.
Simdi neden patron tahtadan degilde ruchanlari kullanarak bedelliye katilacak.88-89 kr dan alsa daha ucuz diyen arkadaslar sana bana ucuz sizin benim alacağım 5_10 20 bin lotla birsey olmaz.
Biraz empati yapin sermaye 87m ve %37 bedelli kullanilacak yaklasik 32m lot hisseye tekabul ediyor.patron ana tahtadan alsa hissenin fiyati nerelere gider bileniniz varmi.alis ve satistaki lotlarin cogu kendilerinin zaten.bu sekilde ruchanlari kullanmasi by veya nitelikli yatirimci veya patron icin daha avantajli.suanki fiyata takilmayin al satci degilseniz diyorum.bu tahtanin 1 tlye gitmesi 20 dk. Olur istedikleri takdirde.
Benim düşüncelerim simdilik boyle 2018 3. Ceyrek bilancoya kadar yatirim yaptim gozuyle bakiyorum.hedef fiyatima gelirse satarim.
Kimse yazdiklarimla al sat yapmasin.sahsi fikirlerimdir.sadece sesli düşündüm.y.t.d.

Alıntı yaparak yanıtla
Yer İmleri