Yigit bulut demistir onu. [emoji23] [emoji23] [emoji23] bende sok oldum. Zaten butun yabanci yatirimci dehsete dustu[emoji23]
SM-P602 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ÖNEMLİ BİR HOLDİNG DAHA BANKALARLA MASAYA OTURDU
Öğrendiğimize göre, Türkiye`nin önemli bir holdingi daha bankalarla yapılandırma için masaya oturmuş.
Bu grup da dövizle mal getirip TL ile satış yaptığı için nakit sorunu yaşamış.
Özellikle orta ve lüks otomotiv ve demir çelik ağırlıklı çalışan bu dev grubun da bankalarla prensipte anlaştığını öğrendik.
Unutmadan grubun enerji ve lojistikte de ciddi yatırımları olduğunu ekleyelim. Prensip anlaşması sonrası bu dev grubun ödeme akışının rahatladığı belirtiliyor.
Benzer bir yapılanmayı Türk müteahhitlik sektörünün köklü kuruluşların biri daha yapmış. Yurtdışında önemli projelere imza atan ünlü müteahhit şirketin ismi de biz de saklı. Yeri gelmişken bunu da aktaralım istedik...
http://www.patronlardunyasi.com/habe...-oturdu/205492
Haber içinde birde ne şiş yansın ne kebap cinsinden şöyle bir paragrafta eklenmiş `Bu konuda çok sayıda kulis bilgisi ile karşılaşıyoruz. Bazı bilgileri teyit edemediğimiz için yazmıyoruz. Çünkü biliyoruz ki bu durum geçici. Yani kur farkı her zaman yaşanabilir. Önemli olan müesseseleri ayakta tutup yaşatmak.`
Peki ya yaşatılamazlarsa ve bunlara verilen krediler batık olursa bankalara ne olur ? Haramiler yer biz tasarruf sahipleride yemeyip haram zedelere yedirdiğimizle kalıp AVUCUMUZU yalamazmıyız !...
Bence iş çığırından çoktan çıktı bari forumu izleyen Dolarcı forumdaşlar kendilerini güvence altına aldıysa o bile ortak forumdaşlıkta bir fayda sağlanması bakımından önemli olacaktır.
Ben bu musallatlar başımıza geçtikleri ilk günden beri ülkeye kabusu yaşatacaklarına inandım üzülerekte görüyorum ki bu düşüncemde haklı çıktım. Birileri hurma yerken ortak olmadığım gibi şimdi de o hurmaları acı acı mıçarken ortak olmayacağım bu kadar keriz değilim .
Korkarım Dolarda yükseliş kaçınılmaz söylemine karşı çıkan artık kalmadı yeni söylem Dolar fezaya gidermi olmalı.
Yer İmleri