-
Çok tuhaf durum. Enpara doları 3,97 den satarken , dolar 3,9725 den geçiyor. Acaba katarlılar destek mi atmaya çalışıyor.
-
İdolüm powerpc, harbi seninle güldük , şakalaştık ama haklı olduğun kanıtlandı. Dolarları alıp kaçtın mı , nerelerdesin ? Yoksa çok fazla dillerdin de kapkaçcılara çarpıldın ?Gün senin günün tebrik ederim.
-

Originally Posted by
ressam
İdolüm powerpc, harbi seninle güldük , şakalaştık ama haklı olduğun kanıtlandı. Dolarları alıp kaçtın mı , nerelerdesin ? Yoksa çok fazla dillerdin de kapkaçcılara çarpıldın ?Gün senin günün tebrik ederim.
3-4 yıl öncesi powerpc harbi Tl ciydi ben o zamanlar Dolar güzellemesi yaptığımda bana fena giydirmişti. Ama gel zaman git zaman Power forumdaş bana Dolar da fark attı, benden daha fena Dolarcı oldu , benim gibi birini yaya bıraktı.
-
Çin'in Washington Büyükelçisi Cui Tiankai, zehir zemberek:"sonuna kadar savaşacağız.. ""kısasa kısas, karşılık vereceğiz"
-

Originally Posted by
umutabi
3-4 yıl öncesi powerpc harbi Tl ciydi ben o zamanlar Dolar güzellemesi yaptığımda bana fena giydirmişti. Ama gel zaman git zaman Power forumdaş bana Dolar da fark attı, benden daha fena Dolarcı oldu , benim gibi birini yaya bıraktı.
Son 15 günde al-sat ile iyi para kazandım diye sevinirken, elimdeki tl. ile sattığım dolarları alamıyorum. Dayanamadım şimdi üstüne para ekledim ve 3,9650 den 200k dolar aldım. bakalım bu kez , geceleri uykum kaçacak mı.
-

Originally Posted by
Byccx
bora abi
demek ki doları sen tutuyormuşsun
sen sattın rekor geldi.
4,03
Benim öyle bir fonksiyonum vardır doğrusu...
Geçmişte de sayısız örneklerini gördük bu başlıkta.
Bazan ufak bir tutar satarak aldatayım diyorum olmuyor.
İlla benim canımı yakacak...
Sağlık olsun.
-

Originally Posted by
ressam
Son 15 günde al-sat ile iyi para kazandım diye sevinirken, elimdeki tl. ile sattığım dolarları alamıyorum. Dayanamadım şimdi üstüne para ekledim ve 3,9650 den 200k dolar aldım. bakalım bu kez , geceleri uykum kaçacak mı.
Yani illa bir gece dahi Dolarsız uyuyamam diyorsanız bir şey demem ama acizane görüşüm her fiyattan Dolar alınır diyede bir takıntı olmamalı. Doğru zamanlama zarar ettirmez.
-
Bu tür tercih yanlışlıklarında en kötüsü, tekrar nereden gireceğini tayindeki zorluk olmakta.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri