Ayrýca yaptýrýmlar þu bu harici en yakýn tehlikelerden biride Trump'ýn Ýran nükleer anlaþmasýný ayýn 12'sine kadar iptal edebilecek olmasý..çok uzun olmayan bir sürede Ortadoðu bayaðý bir ýsýnacak gibi..tabii petrol fiyatlarýda..YTD..
Ayrýca yaptýrýmlar þu bu harici en yakýn tehlikelerden biride Trump'ýn Ýran nükleer anlaþmasýný ayýn 12'sine kadar iptal edebilecek olmasý..çok uzun olmayan bir sürede Ortadoðu bayaðý bir ýsýnacak gibi..tabii petrol fiyatlarýda..YTD..
Sanalda çizdiðimiz kendi karakterimiz, söylemler ve iddialarýmýz, kavga ve meydan okumalarýmýz sonrasýnda gerçek hayatta karþýlamak ne kadar çarpýcý, yer yer ne kadar komik ve hatta tuhaf durumlar yaratýrdý diye düþünüyorum.
Bir tane forum kahramanýmýz vardý.
Avatarý Conan, her lafý büyük, özelden tehditler savuran ("gelip evinden alacaðým" falan), etrafýný titreten biri...
Hiç bir toplantýya katýlmamýþ benim gibi..(O zamanlar hissenet üyeleri yerel ve genel bir mekanda toplanýr kaynaþýrlardý.)
Neye benzediðini bilen yok.
Ýkamet bilgisi olarak Ýstanbul yazardý.
Bir arkadaþ takmýþ kafaya sonunda Ýzmir'de bir aracý kurumun salonunda bulmuþ bu zatý.
Ben onun yalancýsýyým...1.65-1.70 boylarýnda, halim selim, yumuþak tavýrlý, senin benim gibi bir yurdum insaný çýkmýþ karþýsýna...
Hikaye ne kadar doðrudur bilmem ama sanal budur...Bundan eminim.
Gece çok yaðmur vardý Ýzmir'de.
Tüm Nisanýn yaðýþýný neredeyse Mayýs'ta bir gecede aldý.
Umarým çiftçi kirazýný yaðýþ öncesi hafta içinde toplamýþtýr.
Yoksa yazýk olmuþtur.
Abd -türkiye restlesmesi yeniden. F35 savaþ uçaðý ihalesi satýmý iptal edildi ambargo söylemleri var.(yandý gülüm keten helva) dolar yine uçacak. Bir Rusya bir abd yakýnlaþmasý ikili oynayan hükümet. Rusya ile vizeleri tamamen kaldýrýyor. Abd Avrupa yine da arkasýna alýr ambargo uygulamaya kalkarsa büyük bir ekonomik kriz yolda demektir.
Yer Ýmleri