Adam o kadar küfretti hisse çıkınca ortada yok bari çıktığı için de ettiği küfürlerin karşılığını teşekkür etseydi.
#Keşke almasaydım demeyi, Keşke alsaydım demeye tercih ediyorum.
Adam o kadar küfretti hisse çıkınca ortada yok bari çıktığı için de ettiği küfürlerin karşılığını teşekkür etseydi.
#Keşke almasaydım demeyi, Keşke alsaydım demeye tercih ediyorum.
bu adamlar ne yapmaya çalışıyorlar anlamak mümkün değil vereceksen ver alacaksan da al 2-3 aydır böyle bu satılma ile ilgili bir haber gelmeli artık
Teknik bazda bence... İki günlük yükseliş çabasında işlem hacmi düşük.. işlem hacmini yükselirken yukseltemiyor iseler düşerken yükselirler. Geçen hafta dediğim gibi 1,43 ü bu hafta içi bekliyorum
PLK-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Şimdi beklenti ne üstat [emoji52]
Casper_VIA_V9 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
gözde 2.60 dan 3.56 geldi aynı şirketi kağıdı ama bu serefsiz halen 1.45 vermeye çalışıyor battı mı
olumsuz birşeyler var.iyi veriyorlar
Burak17 , dediğin gibi aynen bugün 1,45 e mal vermeye çalıştılar sanırım. Mesudum [emoji3] bence 1.37-1.43 aralığında 2-3hafta oyalanir bu. Ama buralardan alan zarar etmez diye ben de alacağım. Ben de sadece en sonunda toplam 10.000 lot olacak. Bu hisseden kazık yememek için ugraşıyorum. Ama hiç satmam gereken yerde satamadım. Kademeli al-sat yapıyorum çünkü.
PLK-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer İmleri