Teþekkür ederim Aykut kardeþim. Sizlerede saðlýk mutluluk ve bol kazançlar dilerim.
DUB-LX1 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Teþekkür ederim Aykut kardeþim. Sizlerede saðlýk mutluluk ve bol kazançlar dilerim.
1.56 dan ben aldým o lotlari birazda benntasiyim
PRA-LX1 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
risk ve kar bana ait kimseye yatýrým yönlendirmesi olmasýn.Yatýrým danýþmaný deðilim kendi bacaðýmdan asýlýrým.
Nakit kraldýr.
Bol kazanç arkadaþ hayýrlý olsun
Seni ne yazan oldu ne tavsiye eden ne çýkacak nede düþecek diye yazan oluyor bu küslük niye ben de merak ediyom. Neden kimse hiçbir yerde yazmýyor evli olmama ragmen ben seni seviyom ytd
1.58 ustune atýp kalýrsa 1.60-1.63-1.67-1.70 ve 1.78 tets edebilir ytd
Tahta süpürülüyor....Yabancý ne bulursa alýyor...Citi 1,5 milyon Deutche 1 milyon 10 günde almýþlar....Acaba bildikleri bi þeymi var bizim bilmediðimiz.....ytd
Gözde hisseleri çok hareketli Gözde yürüdü Ülker yürüdü Kerevitþ yürüdü hacmi artan emekleyen makina kaldý Uzun bir aradan sonra tavan fiyat 12 aylýk enyüksek gördüðü fiyatýn üzerinde, makina görüþmelerinin olumlu geçiyor olduðunu hissettiriyor ama 1,7x in altý herzaman riskli heran elinize verebilirim güvensizliðini aþýlamýþ olan tahtacý sayesinde hala hisseye giremiyorum 1,7x lerin üzerinde 2-3 gün kalýrsa aranýzda olabilirim Hissesi olan arkadaþlara bol sabýr ve kazanç dilerim 👍🏻
Zannetmeyi býraktýðýn an,Farketmeye baþlarsýn.
Yer Ýmleri